Essence Advent Calendar 2015 – 1 t/m 6 | Love Lacquer

essence advent calender 2015

Bij een adventskalender denk je al snel aan chocolade of snoep, maar deze Essence advent calendar is gevuld met nagelproducten! Als nagellakliefhebber kon ik hem natuurlijk niet laten liggen. In deze post laat ik (met swatches) zien wat ik achter de deurtjes van dag 1 tot en met 6 vond.

Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak.

essence i love trends my dear reindeer 08

‘Get ready for 24 days of happiness!’ Laat die 24 dagen maar komen!

My Dear Reindeer (08) heeft een semi-matte finish.

essence i love trends have a very pink x-mas! 14

‘Good morning sweatheart!’

Have A Very Pink X-Mas! (14) heeft een high-gloss finish.

essence i love trends my wish list 03

‘Life is too short for boring nails’

My Wish List (03) heeft een high-gloss finish.

essence i love trends my wish list 03 candy cane lemonade 02

Candy Cane Lemonade (02) is een ombré top coat. Gebruik een licht gekleurde nagellak als basis en maak deze laagje na laagje donkerder met deze ombré top coat. Op mijn middelvinger draag ik één laagje, op mijn ringvinger twee en op mijn pink drie laagjes over My Wish List (03). Laat de laagjes tussendoor goed drogen!

essence i love trends have a very pink x-mas! 14 snowflakes are kisses sent from heaven 01

‘Put a smile on someone’s nails today’

Snowflakes Are Kisses Sent From Heaven (01) is een snow flake top coat. Ik draag één laagje over Have A Very Pink X-Mas! (14). Let is snow!

essence nagelvijl 01

essence nagelvijl 02

‘Enjoy the little things’

Een schattige nagelvijl met een kant om je nagels korter te maken en een kant om je nagels in vorm te vijlen. Op deze foto’s draag ik trouwens een nagellak welke ook uit de Essence Advent Calendar komt!

De Essence Advent Calendar kocht ik voor € 19,99 bij Kruidvat. Ik heb gehoord dat de prijs inmiddels is gezakt naar € 14,99, dus sla je slag!

Posted on 12 December, 2015 in Uncategorized2 reacties    12 December 2015 om 17:03 uur

    Mooie lakken! Sommige heb ik ook al en andere nog niet    13 December 2015 om 13:46 uur

    Wauw mooie nagellakjes! Vooral die rode/roze :)