Opgemaakt - Mei & juni 2015 - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Opgemaakt 201506 01

Afgelopen twee maanden heb ik weer een hoop producten opgemaakt. Kijk je mee?

Opgemaakt 201506 02

Ik begin met lichaamsproducten. De The Body Shop Strawberry Shower Gel heb ik ooit eens gekocht in de outlet in Rosada. Strawberry blijft denk ik toch mijn favoriete geur van The Body Shop.

Producten met lavendel zijn niet mijn favoriet, maar ik besloot toch deze Kneipp Douche Foam Lavendel eens te proberen. Lekker voor een keer, maar de volgende keer zou ik een andere geur pakken.

Een tijdje terug heeft The Body Shop de geur Love Etc… uit het assortiment gehaald. Spijtig, want ik vond deze geur erg lekker. Deze The Body Shop Love Etc… Body Wash zal dus hoogstwaarschijnlijk de laatste zijn die ik heb gebruikt.

De Lush Rose Jam Shower Gel heb ik via een ruil ontvangen en was helaas niet helemaal mijn geur. Ik heb de douchegel vooral gebruikt na het sporten, omdat ik geen matchende body lotion had.

Opgemaakt 201506 03

De The Body Shop Vineyard Peach Cream Body Scrub is groot favoriet hier in huis (mijn vriend gebruikt hem ook graag). Enkel de prijs houdt mij tegen om hem opnieuw te kopen.

Nu het steeds warmer wordt gebruik ik liever een body lotion dan een body butter, maar toch maakte ik deze The Body Shop Mango Body Butter op. Ik ontving deze mini bij een aankoop in de winkel en ik kende de geur eigenlijk nog niet, maar wat is hij lekker!

Ik gebruik graag een douchegel en body lotion met dezelfde geur. In combinatie met bovenstaande douchegel gebruikte ik deze The Body Shop Love Etc… Body Lotion.

Mijn vriend heeft een hele droge huid en gebruikt graag deze The Body Shop Almond Body Butter. Dit is misschien al wel de vijfde opgemaakte pot!

Opgemaakt 201506 04

Verder met de haarproducten. De Andrélon Oil & Care Shampoo ruikt heerlijk, maar vond ik niet heel speciaal.

De L’Oreal Elvive Nutri-Gloss Ontwarrende crèmespoeling ontving ik bij een gewonnen pakket met haarkleuring. De conditioner maakt mijn haar lekker zacht, maar ik vond de geur niet zo.

De Balea Professional Color-schutz Shampoo kocht ik bij DM in Duitsland. Eerder maakte ik al de shampoo op (welke ik erg fijn vond).

Ik heb mijn haar weer eens gekleurd, dus is er een L’Oreal Casting Crème Gloss Nutri-Glans Verzorging opgegaan. Na gebruik was mijn haar echt enorm zacht!

Opgemaakt 201506 05

De Schwarzkopf Taft Ultra Hairspray is een prima spray en zou ik gerust opnieuw kopen. Ook de Nivea Diamond Volume Styling Spray was erg fijn. Deze ruikt vooral erg lekker (alle sprays van Nivea trouwens)!

Twee keer in de week gebruik ik een haarmasker en dit Macadamia Deep Repair Masque zorgde voor zacht haar. De geur is trouwens heerlijk! Enkel de prijs zou mij tegenhouden om hem opnieuw te kopen..

Opgemaakt 201506 06

Maskers! Montagne Jeunesse Amore Rose was iets té voor mijn gevoelige huid. Montagne Jeunesse White Chocolate rook erg lekker en maakte mijn huid iets rustiger. Montagne Jeunesse Glacial Clay Spa was helaas ook iets te heftig voor mijn huid.

Ik maakte twee keer een tubetje Ahava Time to Hydrate Hydration Cream Mask op. Dit product gebruikte ik graag, maar jammer genoeg heb ik geen back ups meer.

Opgemaakt 201506 07

De Mylène Gelaatspeeling bevat hele kleine korreltjes om mee scrubben. Sinds ik een Clarisonic heb gebruik ik eigenlijk geen losse peeling of scrub meer. Nu ik het toch over de Clarisonic heb.. Ik heb mijn eerste borsteltje vervangen!

Naast de maskers van Ahava maakte ik ook deze Ahava Time to Treat Comforting Cream op. Deze crème gebruikte ik als nachtcrème wat voor mij prima werkte.

Deze mini Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser vond ik erg prettig in gebruik en ik zit er over na te denken om deze te kopen, maar ook hier houdt de prijs mij weer tegen.

Tot slot de Superdrug Tea Tree welke ik weggooi, want dit product heb ik echt al heel lang.

Opgemaakt 201506 08

Ik maakte weer eens een Trekpleister Nagellak remover zonder aceton op. Prima remover!

Het eerste sample is Pomellato Nudo Blue Eau de parfum welke ik erg lekker vond ruiken. Grote kans dat ik dit het volgende parfum wordt dat ik ga aanschaffen! Het tweede sample is Balenciaga Florabotanica Eau de parfum welke ik stiekem iets te sterk vond, maar voor een avondje uit vond ik hem heerlijk.

Reinigingsdoekjes konden natuurlijk niet ontbreken. Afgelopen tijd gebruikte ik deze Balea Pflegende Reinigungs tücher 3 in 1 welke ik prima vond werken.

Heb jij nog (fijne) producten opgemaakt?
1 reactie    30 June 2015 om 11:01 uur

    Wat een lekkere producten, die faom van kneipp is erg lekker en de maskertjes gebruik ik ook vaak

CommentLuv badge