Nails of the Month – Mei 2015 | Love Lacquer

NOTM Mei 2015

Mei is alweer even voorbij, dus het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe Nails of the Month! In mei droeg ik nagellak van de merken Barry M, Catrice, Chanel, Ciaté, Golden Rose, L’Oreal, Maybelline, OPI, P2, Pupa, Rimmel en Yes Love. Kijk je mee?

pupa longlasting colour glossy nail polish 606

Pupa Lasting Colour Glossy Nail Polish – 606

De verschillende kleuren welke je in het flesje ziet laten zich helaas amper zien op je nagels. Desalniettemin vind ik de dieprode kleur van de nagellak prachtig! De nagellak dekt goed in twee laagjes.

rimmel rita ora daisy days 450

Rimmel Rita Ora – Daisy Days (450)

De kleuren van de (nieuwe) Rita Ora collectie zijn stuk voor stuk lekker vrolijk. Ik ben geen fan van gele nagellak, maar deze vind ik toch wel erg tof. De nagellak dekt goed in twee laagjes.

maybelline forever strong pro nude rose 135

Maybelline Forever Strong Pro – Nude Rose (135)

Deze nagellak heb ik al een paar jaar in mijn stash en draag ik nog steeds erg graag. Ook deze nagellak dekt weer goed in twee laagjes.

p2 catch the glow chilly breeze 040

P2 Catch the Glow – Chilly Breeze (040)

Deze nagellak kocht ik vorige zomer en heb ik nu pas voor het eerst gedragen! Hele mooie metallic lak welke niet helemaal streeploos opdroogt. Niet helemaal mijn ding, maar toch vind ik hem voor een keer wel mooi. De nagellak dekt goed in twee laagjes.

opi euro centrale you're such a budapest nl e74

OPI Euro Centrale – You’re Such A Budapest (NL E74)

Deze kleur zie ik regelmatig voorbij komen bij andere nagellakliefhebbers. De nagellak dekt niet overal gelijk, maar ik denk dat dit komt doordat ik een oudere (lees: dik geworden) top coat heb gebruikt. Normaal dekt de nagellak namelijk goed in twee laagjes.

catrice sold out for ever 240

Catrice Ultimate Nail Lacquer – Sold Out For Ever (240)

Ook deze nagellak heb ik al een tijdje in mijn stash (en is volgens mij inmiddels niet meer te koop). De nagellak dekt niet helemaal in twee laagjes zoals je ziet.

yes love speckled 700

Yes Love Speckled – 700

Pasen is allang voorbij, maar deze kwarteleitje-look-a-like kan altijd vind ik! De nagellak dekt redelijk in twee laagjes.

chanel le vernis coup de coeur 609

Chanel – Coup de Coeur (609)

Deze nagellak kocht ik vorig jaar voor een prikkie dankzij een cadeaubon. Ik blijf deze kleur echt prachtig vinden! De nagellak dekt goed in twee laagjes.

l'oreal paris color riche dating coral 305

L’Oreal Paris Color Riche – Dating Coral (305)

Deze nagellak heb ik een tijdje terug ontvangen via een ruil (via Beauty Trade). Lekker vrolijk kleurtje, niet? De nagellak dekt prima in twee laagjes.

golden rose jolly jewels 115

Golden Rose Jolly Jewels – 115

Deze nagellak is een hel om aan te brengen én om te verwijderen, maar het is het dubbel en dwars waard. Ik blijf hem leuk vinden! Op de foto draag ik drie laagjes.

barry m gelly hi-shine nail paint lychee 345

Gelly Hi-Shine Nail Paint by Barry M – Lychee (345)

Ik ben fan van de Gelly nagellak van Barry M! Ze lakken fijn en ze blijven goed (en lang) zitten. De nagellak dekt in één laagje, maar ik vind persoonlijk twee laagjes mooier.

barry m textured nail effect princess 340

Nail Paint by Barry M Textured Nail Effect – Princess (340)

Ooit ontdekt dankzij Charlotte van Pinky Polish en sindsdien een groot favoriet. Hij blijft mooi! De nagellak dekt prima in twee laagjes.

ciaté kiss chase pp101

Ciaté – Kiss Chase (PP101)

Roze is niet helemaal mijn ding, maar deze kleur vind ik erg mooi. Perfect voor de zomer! De nagellak dekt in drie laagjes.

Foto 31-05-15 11 19 21

Ciaté – Kiss Chase (PP101) & Flormar Sugar Candy – Fraise Candy (SC06)

Over Kiss Chase bracht ik een laagje van deze nagellak van Flormar aan. Hele mooie combinatie!

Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?

Posted on 14 June, 2015 in Uncategorized0 reacties