Opgemaakt - Maart & april 2015 - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Opgemaakt 201503 01

Afgelopen twee maanden heb ik weer een aantal producten opgemaakt en deze laat ik in deze post aan jullie zien! Kijk je mee?

Opgemaakt 201503 01

Ik begin met lichaamsproducten. De Nivea Pearl & Beauty Cream Oil Douchecrème stond al een tijdje bijna-leeg in mijn kast, dus het werd tijd om deze eens op te maken. Deze douchecrème niet heel bijzonder (wel lekker) en maakt mijn huid heerlijk zacht.

De Dove Winter Care Nourishing Body Wash en Dove Winter Care Cream waren tijdelijk verkrijgbaar tijdens de winter vorig jaar. De producten hebben een zachte geur en waren prima voedend voor de winter.

Tot slot de Lactacyd Verzorgende wasemulsie welke ik iedere dag onder de douche gebruik.

Opgemaakt 201503 02

Haarproducten.. niet heel veel deze keer, vandaar het pakje met reinigingsdoekjes op de foto. ;) De Nivea Styling Spray Diamond Gloss heb ik al vaker gebruikt en bevalt goed. De spray houdt mijn haar goed in model en hij ruikt ook nog eens erg lekker!

De Kruidvat Professional Easy Color Mousse Intensieve kleurconditioner kreeg ik van een vriendin, omdat zij de conditioner bij haarkleuringen niet gebruikt. Ik vond hem prima, maar niet heel speciaal.

De Hema Reinigingsdoekjes hebben jullie al vaker voorbij zien komen en gebruik ik graag om mijn make-up er snel af te halen.

Opgemaakt 201503 03

Maskers! Sinds ik een megapakket van Montagne Jeunesse heb gewonnen probeer ik vaker maskers te gebruiken, maar tot nog toe lukt dit niet echt.. De Montagne Jeunesse Red Earth Clay Spa irriteerde mijn huid een beetje, maar verder vond ik het een prima masker.

Het Anatomicals Mattifying Face Mask vond ik een fijn masker om te gebruiken, maar ik merkte niet heel veel van het matterende effect.

Het Ahava Time To Hydrate Hydration Cream Mask gebruik ik één tot twee keer in de week onder de douche. Dit masker geeft mijn huid een kleine oppepper welke ze af en toe goed kan gebruiken. De volgende tube staat alweer in de douche!

Opgemaakt 201503 04

Givenchy Ange ou Démon Le Secret is mijn favoriete parfum en dit is volgens mij het derde flesje dat ik heb opgemaakt! Ik ontdekte het parfum via Mascha van Beautygloss en sindsdien ben ik er dol op.

De Dove Essential Nourishment Voedende handcrème zat de laatste tijd in mijn handtas. Ik vind het een fijne handcrème in gebruik: hij trekt snel in, voedt goed en ruikt lekker.

De Secret Shower Fresh is, sinds ik Secret heb ontdekt, mijn favoriete deodorant. Op dit moment gebruik ik de Powder Fresh versie, maar toch vind ik de Shower Fresh net iets lekkerder ruiken.

Welke (fijne) producten heb jij opgemaakt?
0 reacties

CommentLuv badge