Nails of the Month – Februari 2015 | Love Lacquer

NOTM Februari 2015

De maand februari is alweer voorbij en dat betekent een nieuwe Nails of the Month! In februari droeg ik nagellak van de merken China Glaze, Ciaté, Deborah Lippmann, Essie, Etos, Flormar, Koh, Mylène, OPI, Rimmel en Sally Hansen. Kijk je mee naar de nagellak welke ik afgelopen maand heb gedragen?

mylène 83

Mylène – 83

Mijn lade met ongebruikte lakken puilt echt uit, dus ik probeer ze er allemaal eens bij te pakken. Dit is een bruine nagellak met een mooie shimmer welke goed dekt in twee laagjes. Dit vind ik echt een herfstkleurtje!

rimmel 60 seconds pompous 610

Rimmel 60 Seconds – Pompous (610)

Over deze nagellak heb ik in het verleden een review geschreven. Dit is een prachtige paarse nagellak met rode, blauwe en groene shimmers. Een bijzondere nagellak welke ik graag draag. Dekt goed in twee laagjes.

deborah lippmann mermaid's kiss 20206

Deborah Lippmann – Mermaid’s Kiss (20206)

In de vorige NOTM liet ik jullie al Do The Mermaid zien welke uit dezelfde collectie als Mermaid’s Kiss komt. Deze nagellak wist mij tot twee keer toe te ontglippen, dus ik was ontzettend blij toen ik hem (in de sale) tegenkwam! Dekt niet in twee laagjes, al stoort dit mij niet.

koh colours! vintage pink 111

Koh Colours! – Vintage Pink (111)

Van een collega van mijn vriend kreeg ik zomaar vier lakjes van het merk Koh. Dit is een fijne to-go nagellak die eigenlijk overal wel bij past. Dekt al in één laagje, maar twee laagjes vind ik persoonlijk mooier.

ciaté boudoir pp017

Ciaté – Boudoir (PP017)

Mooie kleur rood welke helaas niet dekt in twee laagjes. Deze nagellak droeg ik bij mijn Sneeuwwitje outfit met carnaval.

etos go holland go 131767 G 131767 B

Etos Go Holland Go – 131767 B & 131767 G

Deze nagellak was vorig jaar tijdens het EK/WK (wat was het ook alweer..?) verkrijgbaar. Deze combinatie droeg ik tijdens carnaval in combinatie met mijn Stewardess outfit. Dekken beide prima in twee laagjes.

china glaze rendezvous with you 1226 81351

China Glaze Autumn Nights – Rendezvous With You (81351)

Ik hou van donkere nagellak, zoals jullie misschien wel weten. Deze nagellak kocht ik (net als Mermaid’s Kiss) tijdens een meeting in Rotterdam. In een klein winkeltje verkochten ze China Glaze en die kon ik natuurlijk niet laten liggen! Dekt goed in twee laagjes.

opi stay mariah carey the night nl m45

OPI Mariah Carey – Stay The Night (NL M45)

Na een klein flesje uit een mini set is nu eindelijk mijn grote flesje aan de beurt! Dit is één van mijn all time favorieten. In het verleden schreef ik trouwens al eens een review over deze nagellak. Dekt prima in twee laagjes.

opi hawaii go with the lava flow nl h69

OPI Hawaii – Go with the Lava Flow (NL H69)

Prachtige koraalrode nagellak uit de nieuwe lentecollectie van OPI. Deze kleur trok me echt totaal niet op de persfoto’s, maar toen ik hem bij de Douglas zag liggen moest ik hem meenemen. De kleur bevat gouden shimmer en dekt goed in twee laagjes. Like!

opi hawaii hello hawaii ya nl h73 01

opi hawaii hello hawaii ya nl h73 02

OPI Hawaii – Hello Hawaii Ya? (NL H73)

De eerste foto heb ik ‘s avonds (in kunstlicht) gemaakt en de tweede foto overdag (in daglicht). De kleur van Hello Hawaii Ya? ligt eigenlijk nog tussen deze twee foto’s in. Je moet hem echt een keer in het echt zien! Ik vind het in ieder geval een hele mooie lak. Dekt prima in twee laagjes.

essie butler please

Essie – Butler Please

Butler Please is een populaire kleur van Essie en niet voor niks. Het is een mooie, heldere blauwe kleur welke ik graag in de zomer draag. Dekt redelijk in twee laagjes.

essie butler please flormar sugar candy blueberry gummy sc02

Essie – Butler Please & Flormar Sugar Candy – Blueberry Gummy (SC02)

Op bovenstaande foto draag ik één laagje Blueberry Gummy over twee laagjes Essie – Butler Please (zie vorige foto). Prachtige combinatie als je het mij vraagt! Ik durf niet te zeggen of Blueberry Gummy op zichzelf dekkend is of meer als top coat bedoeld is.

sally hansen complete salon manicure first kiss

Sally Hansen Complete Salon Manicure – First Kiss

En last but not least in deze post.. De nagellak is wat waterig en heeft moeite met dekken in twee laagjes, maar al met al vind ik het eindresultaat prima. De kleur maakt veel goed!

Welke nagellak was jouw favoriet afgelopen maand?

Posted on 3 March, 2015 in Uncategorized2 reacties    3 March 2015 om 11:31 uur

    Ik vind die van Koh heel mooi!    3 March 2015 om 11:58 uur

    die van deborah lipmann is gorgeous :D