Opgemaakt – Januari & februari 2015 | Love Lacquer

Opgemaakt 201502 08

De maand is toch nog niet voorbij? Februari duurt inderdaad nog bijna een week, maar mijn bakje met opgemaakte producten stond op springen! Kijk je mee naar de producten welke ik de afgelopen twee maanden heb opgemaakt?

Opgemaakt 201502 01

Dove Beauty Finish Deodorant

Deze mini deodorant zit echt al tijden in mijn tas, maar nu is hij dan eindelijk op. De geur van deze deodorant vond ik niet heel lekker én ik had niet het idee dat hij iets deed tegen zweten.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Dove Original Deodorant

Deze roller kocht ik ooit om te proberen, maar het is niet helemaal aan mij besteed. Sinds ik Secret gebruik ben ik fan van sticks en gebruik ik eigenlijk niet anders meer. Het product ruikt niet heel fris meer en ik gebruik het niet, dus tijd om weg te gooien.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

The Body Shop Love Etc… Body Wash

Mijn favoriete geur van The Body Shop is helaas uit het assortiment. Op dit moment heb ik nog een fles van 200 ml in de douche staan, dus ik kan er gelukkig nog even van genieten.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want dat gaat dus niet meer.

The Body Shop Vineyard Peach Cream Body Scrub

Deze scrub heeft een erg prettige structuur (niet te scherp, maar ook niet te zacht). Ik kocht in januari twee dezelfde scrubs voor maar 5 euro samen! Ik had nog twee cadeaubonnen liggen, dus dat kwam goed uit met de sale.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja, maar alleen als ze in de aanbieding zijn. Anders vind ik ze echt te duur (15 euro)!

TC World of Women EDT

Deze parfum zat ooit in een Stylecase en gebruikte ik graag als ik een dag wegging. Hij is nog niet helemaal leeg, maar ik liet hem vallen en sindsdien zit er geen beweging meer in het dopje. Ik baal ervan, want ik had hem graag helemaal opgemaakt!

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik ben deze geur eigenlijk nog nergens tegengekomen. Mocht dit zo zijn, dan zal ik hem waarschijnlijk meenemen.

Guerlain La Petite Robe Noir EDP

Ik ben niet zo van de sterke geuren, maar deze vond ik echt ontzettend lekker! Ik weet niet of ik hem ooit zal kopen, maar ik zal er zeker weten over nadenken als hij ergens in de aanbieding is.

Zou ik dit opnieuw kopen? Misschien wel.

Opgemaakt 201502 02

Lush Eau Roma Water

Nadat ik Breath of Fresh Air had geprobeerd, wilde ik deze zachtere versie eens proberen. Er zit lavendel in dit product verwerkt en ik ben bang dat dit een reden is waarom mijn huid er niet goed op reageerde. Eigenwijs als ik ben heb ik hem toch opgemaakt, maar ik ben stiekem blij dat de fles leeg is.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Lush Love Lettuce

Over dit masker heb ik een tijdje terug een review geschreven. Mijn huid reageert ontzettend goed op dit masker en ik denk dat dit dan ook mijn favoriete masker van Lush is. Ze zijn niet goedkoop, maar dat heb ik er wel voor over.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja, maar ik hoop dat ik genoeg lege verpakkingen heb verzameld voor een gratis masker.

Lush Celestial

Deze crème werkte prettig voor mijn huid, maar ik vond de substantie zelf misschien net iets te vet. Ik hou niet van vette crèmes, maar ik merkte wel dat deze crème erg voedend was voor mijn huid.

Zou ik dit opnieuw kopen? Als mijn andere crèmes op zijn en ik bij een Lush in de buurt ben misschien wel.

Opgemaakt 201502 03

Ahava Time to Treat Comforting Cream

Deze crème kocht ik tijdens de Beautygloss Party vorig jaar. Ik vind het een fijne crème, maar ik heb niet het idee dat hij veel bijzonders doet voor mijn huid. Ik heb nog wat samples liggen en daar heb ik er inmiddels alweer één van in gebruik.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Ahava Time to Hydrate Hydration Cream Mask

Dit is volgens mij al de derde tube die ik heb opgemaakt. Ik ben fan van dit masker, want het is ontzettend makkelijk in gebruik. Ik gebruik het minimaal één keer per week onder de douche en als ik merk dat mijn huid een oppepper nodig heeft, gebruik ik het als nachtcrème. De volgende tube heb ik alweer in gebruik.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want ik heb nog een aantal tubes liggen.

Montagne Jeunesse Mud Pac

Zoals jullie waarschijnlijk weten heb ik vorig jaar een enorm pakket met maskers van Montagne Jeunesse gewonnen. Dit masker is net iets té voor mijn huid, want na gebruik is mijn gezicht wat rood. Ik heb een gevoelige huid, dus dit heb ik helaas vaker bij maskers.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want ik heb nog een hele doos vol met maskers liggen.

Opgemaakt 201502 04

Biodermal P-CL-E Crème

Deze crème heb ik al langer dan twee jaar in huis, dus ik besloot hem maar eens op te gaan maken. Ik merkte al vrij snel dat ik puistjes kreeg en helaas was deze crème de oorzaak. Ik weet niet of het komt door de crème zelf of dat ik hem al zo lang heb liggen, maar ik ga hem weggooien. Balen, want de crème was niet goedkoop.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Louis Widmer Skin Appeal Sebo Fluid

Dit product heb ik samen met een aantal andere producten uit deze lijn een hele tijd terug gewonnen. Ik had niet het idee dat deze crème echt iets deed voor mijn huid, dus ik zou hem zelf niet aanschaffen.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel

Het etiket is er in de douche af gegaan zoals je ziet.. Dit flesje heb ik ooit via ruil ontvangen. De gel vind ik fijn in gebruik, maar ik vind mijn reiniger van Philosophy toch net iets fijner.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Dr van der Hoog Purity Reinigingsdoekjes

Reinigingsdoekjes, daar zijn ze weer! Deze doekjes werkten prettig voor mijn huid.

Zou ik dit opnieuw kopen? Als ze ergens in de aanbieding zijn zal ik ze misschien meenemen.

Opgemaakt 201502 05

Schwarzkopf Junior Haarspray

Na een tijdje gebruiken kon ik de dop van de spray ineens niet meer indrukken. Jammer, want nu kan ik een halfvolle spray weggooien.

Zou ik dit opnieuw kopen? Misschien.

Balea Colorschutz Spülung

Deze conditioner kocht ik vorig jaar bij de DM samen met de shampoo (welke ik op dit moment nog gebruik). Fijne conditioner, maar geen hoogstandje wat mij betreft.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik denk dat ik een andere conditioner van de DM ga proberen binnenkort.

Botanical Choice Shiny & Hydrating Hair Mask

Ik hou van haarmaskers, maar toch vind ik maskers in een tube fijner (voor onder de douche). Dit was een prima haarmasker, maar ik zou de volgende keer niet speciaal voor deze gaan.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Andrélon Pink Collection Make it Shine Spray

Dit is inmiddels al de vijfde fles volgens mij die ik heb opgemaakt.. Ik gebruik het bijna iedere ochtend voordat ik mijn haar ga föhnen.

Zou ik dit opnieuw kopen? Als mijn andere sprays op zijn zal ik deze waarschijnlijk weer opnieuw kopen.

Opgemaakt 201502 06

Pupa Ultraflex Mascara Ultrablack

Deze mascara ontving ik een hele tijd terug in een goodiebag. Ik hoorde veel goede verhalen over deze mascara, dus ik was er erg benieuwd naar. De mascara ging ontzettend snel klonteren bij mij, waardoor ik de mascara na een paar keer gebruiken alweer verdween in een la.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder (Silky Beige, 005)

Dit poeder gebruik ik nu inmiddesl een paar jaar volgens mij. De kleur past echt precies bij mijn huid. Like!

Zou ik dit opnieuw kopen? Misschien wel, maar ik wil eerst mijn andere poeders opmaken.

Opgemaakt 201502 07

Axe Excite Revitalising Shower Gel

Bovenstaande producten heeft mijn vriend opgemaakt. De geur van Axe vind ik lekker, maar zou ik niet snel opnieuw kopen. Er zijn nog zoveel andere geuren om te proberen!

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Balea Men Sensitive Douchegel

Deze douchegel kost echt een paar centen bij de DM, dus daar had ik er een aantal van ingeslagen. Binnenkort ga ik weer, dus dan zal ik er zeker een stel meenemen!

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja!

The Body Shop Almond Body Butter

We komen om in deze body butters, want ik heb ze vorig jaar groots ingeslagen. Er is weer eentje op, dus de stapel neemt af. Deze body butter heeft een prettige geur en werkt ontzettend goed voor de huid van mijn vriend.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want we hebben nog een hele voorraad liggen.

Heb jij nog fijne producten opgemaakt?

Posted on 24 February, 2015 in Uncategorized2 reacties    24 February 2015 om 7:41 uur

    Wat hebben jullie lekker veel opgemaakt. Deze maand viel het bij mij erg tegen maar in januari had ik ook een bak vol.    24 February 2015 om 9:36 uur

    Wat heb je veel opgemaakt!