OPI Fifty Shades of Grey – Mini Nail Lacquers | Love Lacquer

OPI Fifty Shades of Grey Mini Pack 1

Binnenkort komt de eerste film van de Fifty Shades of Grey triologie uit en dit was voor nagellakmerk OPI reden genoeg om een nieuwe collectie uit te brengen. Vandaag laat ik jullie de lakjes inclusief swatches zien!

OPI Fifty Shades of Grey Mini Pack 2

Begin deze maand was ik jarig en deze set kocht ik als cadeautje voor mezelf. Ik kon (zoals gewoonlijk) niet kiezen uit alle kleuren, dus deze set was een goede uitkomst! Kijk je mee naar swatches?

OPI Fifty Shades of Grey - My Silk Tie

My Silk Tie

OPI “This silky, gleaming silver has got me all tied up”. Ik hou totaal niet van metallic kleuren, maar deze vind ik nog nét gaan. Hij lakt streperig, maar dekt voor mij voldoende in twee laagjes.

OPI Fifty Shades of Grey - Dark Side of the Mood

Dark Side of the Mood

OPI: “This brooding, stormy charcoal is dangerously gorgeous”. Een prachtige donkere kleur als je het mij vraagt. Hij lakt behoorlijk waterig en dekt om deze reden niet je van het. Twee laagjes zijn prima te doen.

OPI Fifty Shades of Grey - Romantically Involved

Romantically Involved

OPI: “I’m in a deep relationship with this luscious crème red”. Ik lees vaak dat rode nagellak van OPI slecht dekt, maar deze lak viel mij alles mee. Hij dekt namelijk erg goed in één laagje, al vind ik twee laagjes persoonlijk nét iets mooier.

OPI Fifty Shades of Grey - Embrace the Gray

Embrace the Gray

OPI: “Let this chic, moody gray crème become one with you”. Hele mooie grijze kleur welke goed dekt in twee laagjes!

OPI Fifty Shades of Grey - Shine for Me   OPI Fifty Shades of Grey - Dark Side of the Mood & Shine for Me

Shine for Me

OPI: “This shimmering silver with subtle blue sparkle really turns me on!”. Bijzondere nagellak met zilveren en blauwe glitters. Zoiets had ik nog niet in mijn stash, dus ik ben erg blij met deze kleur. Op de eerste foto heb ik twee laagjes aangebracht en op de tweede foto twee laagjes over Dark Side of the Mood.

OPI Fifty Shades of Grey - Cement the Deal

Cement the Deal

OPI: “I’d sign anything to get my hands on this stony, cool gray”. Ik hou meer van de wat donkerdere grijze kleuren, maar alsnog vind ik dit een mooie kleur om te dragen. Ook deze kleur dekt prima in twee laagjes.

OPI Fifty Shades of Grey Mini Nail Lacquers (6 x 3,75 ml) kost € 29,95 en is verkrijgbaar bij o.a. Douglas (check hier alle verkooppunten van OPI). Zelf kocht ik de set via Ebay voor $ 20,44 (inclusief verzendkosten, dit is ongeveer 18 euro) bij verkoper cbnailstore428.

Wat vind jij van deze collectie?

Posted on 29 January, 2015 in Uncategorized1 reactie    30 January 2015 om 15:31 uur

    Echt een leuk setje! Ik kocht pas het 5 shades of grey setje van Playboy en daar ben ik zelf erg blij mee! :-)