Nails of the Month – December 2014 | Love Lacquer

NOTM December 2014

December is de maand van de feestdagen (joh!) en mogen de glitters en slingers weer uit de kast gehaald worden. Kijk je mee naar de nagellak welke ik afgelopen maand heb gedragen?

Ik begon de maand met: Golden Rose 3D Glaze Top Coat – 09 over Essie – Licorice. Ik maakte hier geen foto, maar een filmpje van welke je hier kunt bekijken.

Rimmel Velvet Matte - Sumptuous Red (014)

Rimmel Velvet Matte – Sumptuous Red (014)

Ik twijfel een beetje of ik deze nagellak nou mooi of niet echt mooi vind.. Als hij glanzend was geweest, had ik hem zeker weten een stuk mooier gevonden.

P2 Sand Style Polish - Seductive (030)

P2 Sand Style Polish – Seductive (030)

I LOVE de liquid sand nagellak van P2. Het is goedkoop én het blijft (bij mij) echt ontzettend lang zitten. Score!

Hema Long Lasting Nailpolish - 821

Hema Long Lasting Nailpolish – 821

De kerstdagen kwamen in zicht en dat betekende: leuke nagellak uitzoeken voor de feestdagen, want ik hoefde voor het eerst in een paar jaar niet te werken! Voorheen had ik namelijk een bijbaan in de horeca waar ik geen nagellak mocht dragen..

Ciaté - Locket (PP114)

Ciaté - Locket (PP114)

Ciaté – Locket (PP114)

Mooi zilver is niet lelijk. De nagellak dekt niet in twee laagjes, maar doordat de nagellak glimt (zie onderste foto) valt dit bijna niet op.

OPI Gwen Stefani Holiday - First Class Desires (HR F11)

OPI Gwen Stefani Holiday – First Class Desires (HR F11)

Wat een beauty! Ik spotte deze nagellak bij de Douglas in Oosterhout (waar ik woon) en ik twijfelde. Twee dagen later besloot ik dat ik hem toch wilde hebben en natuurlijk hadden ze hem toen niet meer.. Gelukkig heb ik hem in Breda nog kunnen vinden, want wat ben ik blij met deze lak!

Mavala - Racing Green (176)

Mavala – Racing Green (176)

Ik besloot voor groen te gaan deze kerst. Deze nagellak stond al heel lang ongebruikt in mijn kast nadat ik hem via een ruil (via Beauty Trade) heb ontvangen. Op de foto zie je het niet goed, maar in het echt heeft de nagellak een prachtige metallic glans, erg mooi!

Mavala - Racing Green (176) & Ciaté - All Aglow (PPM406)

Mavala – Racing Green (176) & Ciaté – All Aglow (PPM406)

Niet helemaal zoals ik in gedachte had, maar het kan ermee door toch? De nagellak van Ciaté bevat gouden en koperen glitters, bijzonder!

Gosh Frosted Nail Lacquer - Frosted Gold (02)

Gosh Frosted Nail Lacquer – Frosted Gold (02)

Dit blijft een groot favoriet in mijn stash. Deze nagellak blijft ook erg goed zitten!

Welke nagellak droeg jij tijdens de feestdagen?

Posted on 4 January, 2015 in Uncategorized5 reacties  5 January 2015 om 9:10 uur

  wauwie, heel mooi allemaal!
  Vooral fan van de OPI nagellak.
  Liefs Lonneke  5 January 2015 om 19:17 uur

  Wat een mooie kleuren!  11 January 2015 om 7:39 uur

  Wat een mooie lakjes allemaal, super! Leuk ook dat je lak van zoveel verschillende merken gebruikt, lekker veel afwisseling. Zelf draag ik de laatste tijd vaak een bepaald bordeauxrood lakje van P2, fijn merk is dat inderdaad!  13 January 2015 om 12:11 uur

  First Class Desires is echt zo mooi!!  19 January 2015 om 12:54 uur

  Mooie lakken stuk voor stuk!