Favoriete nagellak voor de feestdagen 2014 | Love Lacquer

Top 10 Favoriete nagellak voor de feestdagen 2014

Het is alweer bijna kerst en dat betekent natuurlijk een mooi lakje op je nagels. Weet je al welke kleur je gaat dragen of nog niet helemaal? In deze post laat ik jullie mijn favoriete nagellak zien voor de feestdagen!

essence me & my lover 02

Essence Colour & Go Sparkle Sand Effect – Me & My Lover (156)

Ik trap af met de meest budgetproof nagellak in deze post. Dit rode lakje bevat mooie rode en gouden glitters en heeft een liquid sand effect. Bekijk voor meer foto’s en informatie even mijn review.

€ 1,69 o.a. bij Kruidvat en Trekpleister

 

hema long lasting nailpolish 821

Hema Long Lasting Nailpolish – 821

Deze nagellak heeft wat mij betreft dé ultieme rode kerstkleur. De lak bevat een prachtige shimmer en stopt maar niet met glanzen!

€ 2,50 (Hema)

golden rose jolly jewels 108 07

Golden Rose Jolly Jewels – 108

Nog meer rood, maar dan toch weer anders! Deze nagellak kun je op zichzelf aanbrengen, maar ook als top coat over een andere kleur. Bekijk voor meer foto’s en informatie even mijn review.

€ 3,95 (Nagelfabriek)

gosh frosted nail lacquer frosted gold 06

Gosh Frosted Nail Lacquer – Frosted Gold (02)

Een kerst zonder goud bestaat niet, dus een mooie gouden nagellak kan niet ontbreken. Deze lak heeft een liquid sand effect. Bekijk voor meer foto’s en informatie even mijn review.

€ 7,29 (Kruidvat)

gosh frosted nail lacquer frosted purple 04

Gosh Frosted Nail Lacquer – Frosted Purple (03)

€ 7,29 (Kruidvat)

essie licorice bourjois vampire vanity 01

Bourjois 1 Seconde – Top Coat Vampire Vanity

In een OPI collectie van vorig jaar (of was het alweer het jaar daarvoor) zat een top coat met echte gouden schilfers. 40 euro voor een nagellak vond ik toch net iets teveel van het goede en dit is een goede dupe.

€ 8,45 (Drogisterij.net)

ciate kitten heels 07

Ciaté – Kitten Heels (036)

Alwéér rood, maar toch weer net even wat anders.. Deze nagellak bevat een prachtige gouden shimmer (links naast het strikje op de foto zie je wat ik bedoel). Bekijk voor meer foto’s en informatie even mijn review.

€ 9,95 (The Make Up Spot)

ciate locket

Ciaté – Locket (PP114)

Naast goud is ook zilver ongetwijfeld van de partij in de kerstboom. Deze nagellak heeft een zilveren basis en bevat glitters in verschillende formaten. Een hemelse lak, maar een hel om te verwijderen helaas..

€ 9,95 (Bijenkorf)

essie leading lady 08

Essie – Leading Lady (246)

Volgens mij heeft bijna iedere nagellakliefhebber deze nagellak wel in de kast staan. Het effect is in het echt vele malen mooier dan op de foto! Bekijk voor meer foto’s en informatie even mijn review.

€ 9,99 (Etos)

barry m textured nail effect duchess

Barry M Textured Nail Effect – Duchess (TNP 7 / 340)

Last but not least! Ik ben gek op de textured lakjes van Barry M en deze kleur past wat mij betreft perfect bij de feestdagen. Deze nagellak heeft in ieder licht een andere kleur en heeft een liquid sand effect.

Deze nagellak kocht ik zelf bij The Make Up Spot, maar ik denk dat hij (tijdelijk) uitverkocht is.

Weet jij al welke nagellak je gaat dragen?

Posted on 20 December, 2014 in Uncategorized3 reacties  21 December 2014 om 3:06 uur

  Mooie lakjes! Ik vind vooral die van Golden Rose en de gouden van Gosh prachtig, inderdaad perfect voor de feestdagen.  21 December 2014 om 11:10 uur

  Wat een mooie kleurtjes heb je uitgekozen! Ik vind die effen rode van de Hema het mooist!  21 December 2014 om 18:17 uur

  Ik vind Leading Lady persoonlijk de leukste denk ik, maar ze zien er allemaal super uit.