Nails Of The Month – Oktober 2014 | Love Lacquer

NOTM Oktober 2014

Afgelopen maand heb ik mijn laatste dag gewerkt bij mijn bijbaan in de horeca en dat betekent dat ik weer lekker veel nagellak mag dragen. En dat deed ik! Kijk je mee?

Essie - Lilacism (37)

Essie – Lilacism (37)

In september was ik begonnen met de 10xEssie challenge op Instagram en in oktober ging ik hier vrolijk mee verder. Ik begon de maand met een lichtpaarse kleur die je misschien eerder zou verwachten in de lente dan in de herfst.

Essie - Don't Sweater It (228A)

Essie – Don’t Sweater It (228A)

Mijn 8e Essie van de 10xEssie challenge was Don’t Sweater It uit de herfstcollectie van 2012. Samen met Smokin Hot (welke je al voorbij zag komen in de NOTM van september) draag ik deze kleur graag in de herfst.

Essie - Forever Yummy (57) & Essie - Leading Lady (246)

Essie – Forever Yummy (57) & Essie – Leading Lady (246)

Mijn een-na-laatste lakje(s) van Essie van de challenge alweer. Leading Lady vind ik echt een kleur om te dragen tijdens de feestdagen. Check ook vooral even mijn review over Leading Lady! Forever Yummy is één van mijn favoriete to-go lakjes.

Essie - Angora Cardi (42)

Essie – Angora Cardi (42)

Essie is één van mijn favoriete nagellakmerken en veel lakjes van dit merk in mijn stash gebruik ik dan ook graag. Angora Cardi is één van mijn meest gedragen nagellak en vind ik vooral erg mooi om te dragen in de herfst.

L'Oreal Color Riche Le Vernis - Purple Disturbia (502)

L’Oreal Color Riche Le Vernis – Purple Disturbia (502)

Deze kleur vind ik echt prachtig! Dit is een dupe van Sexy Divide van Essie, welke ik ook in mijn stash heb. Ik probeer mijn stash de komende tijd wat uit te dunnen, dus deze nagellak ga ik weg doen.

Barry M Textured Nail Effect - Duchess (TNP 7 / 340)

Barry M Textured Nail Effect – Duchess (TNP 7 / 340)

Ik HOU echt van liquid sand nagellak en vooral in de herfst en winter vind ik ze perfect om te dragen. Deze heb ik nog niet zo heel lang geleden gekocht, maar ik weet bijna zeker dat dit een favoriet gaat worden!

Hema Wetlook - 08

Hema Wetlook – 08

Deze nagellak heb ik al een hele tijd en ik durf dan ook niet te zeggen of deze nog verkrijgbaar is. De kleur Victoria van Nails Inc lijkt trouwens heel veel op deze nagellak.

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance - Plum Fiction (05)

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance – Plum Fiction (05)

Deze nagellak had ik al een tijdje ongedragen in mijn Helmer liggen en nu snap ik ook waarom. De kleur is echt prachtig (paars/roze), maar het is een enorm dikke lak die zich ontzettend moeilijk laat verwijderen. Dit was dus één keer en nooit meer voor mij.

China Glaze - Bizarre Blurple

China Glaze – Bizarre Blurple

Gisteren was het Halloween, dus tijd voor een mooie nagellak uit de Wicked (Halloween) collectie van China Glaze van 2012. Over deze nagellak schreef ik al eens een review. Dit is echt een beauty!

Welke nagellak droeg jij graag afgelopen maand?

Posted on 1 November, 2014 in Uncategorized3 reacties  1 November 2014 om 10:11 uur

  Leuke kleuren, ik vind Angora Gardi van Essie echt mooi !  1 November 2014 om 13:52 uur

  Ik vind de Essie Angora Gardi echt heel erg mooi! Ik werk sinds afgelopen maand ook niet meer in de horeca dus ik kan ook eindelijk weer nagellak dragen :)  1 November 2014 om 19:58 uur

  Dat Barry M lakje is mooi!