Personal update #12 Nieuwe baan! - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

do not give up

In mijn laatste update kon je lezen dat ik keihard had gewerkt voor mijn behaalde diploma HBO Accountancy. De volgende stap was nu natuurlijk een baan vinden!

Ik was er volledig van overtuigd dat ik één tentamen enorm slecht had gemaakt. Het nieuws dat ik alle tentamens én mijn scriptie had gehaald, was voor mij dan ook een complete verrassing. Een week na mijn afstudeerzitting vond de diploma-uitreiking al plaats en daarna ging het allemaal heel snel.

Een docent had namelijk mijn naam doorgegeven bij één van de recruiters van het accountantskantoor waar hij werkzaam was. Al snel kreeg ik een e-mail dat ik een aantal tests mocht maken. Ik mocht namelijk pas op gesprek komen nadat ik deze voldoende had afgerond. Dit had ik, dus werd ik uitgenodigd op gesprek op het kantoor in Rotterdam. Dit ging goed en ik kreeg dezelfde week nog bericht dat ik op tweede gesprek mocht komen op het kantoor waar ik had gesolliciteerd. De dag na mijn tweede gesprek kreeg ik het goede nieuws te horen.. ik was aangenomen! Twee weken later mocht ik al beginnen en vandaag is mijn vierde week alweer in gegaan. Wat gaat dat hard zeg! Het is allemaal even wennen, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin.

Vorige week ben ik (via mijn werkgever) begonnen met een nieuwe opleiding, namelijk Accountant-Administratieconsulent (post-hbo bachelor). Dit ga ik in deeltijd doen en dit betekent dat ik iedere vrijdag colleges ga volgen. Dit betekent ook helaas dat ik een stuk minder tijd heb voor mijn blog, maar dat waren jullie waarschijnlijk al gewend sinds januari (toen ik begon met afstuderen).. Ik ga proberen om regelmatig te posten, maar ik kan niks beloven!

Ik ben benieuwd! Welke opleiding doe jij op dit moment en/of wat heb je voor baan?

Posted on 23 September, 2014 in Personal
Tags:7 reacties  23 September 2014 om 10:52 uur

  Wat gaaf allemaal. Ik wens je heel veel succes met je nieuwe baan en de interne opleiding.
  Liefs, xxx

  Wendy

  23 September 2014 om 21:05 uur

  Dankjewel!  23 September 2014 om 11:22 uur

  Oh super dat je een nieuwe baan hebt, ik ben vanaf volgende week werkloos helaas. Ik heb gewerkt in ziekenhuis als Secretaresse dus ik moet nu opzoek naar een nieuwe baan. Veel succes op werk!
  Manon recently posted…Hema Lipstick – Nr 12. Pure ShineMy Profile

  Wendy

  23 September 2014 om 21:08 uur

  Dankjewel! Jij ook heel veel succes met het zoeken naar een nieuwe baan!  23 September 2014 om 17:08 uur

  Gefeliciteerd met je baan! En succes met je deeltijd studie ernaast, vind het knap van je!

  Wendy

  23 September 2014 om 21:08 uur

  Thanks!  23 September 2014 om 23:20 uur

  Echt super zeg!

  Heel veel plezier op je nieuwe baan :)
  Danai Vorgia recently posted…New Era SnapbackMy Profile

CommentLuv badge