China Glaze Kaleidoscope - Kaleidoscope Him Out (70690) - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

China Glaze Kaleidsocope Him Out 08

De herfst is al volop in aantocht, maar de zomer kan wat mij betreft niet lang genoeg duren. Tijd om jullie een prachtige holografische nagellak te laten zien!

China Glaze Kaleidsocope Him Out 04

China Glaze Kaleidsocope Him Out 07

China Glaze Kaleidsocope Him Out 06

Kaleidoscope Him Out komt uit de Kaleidoscope collectie van China Glaze van een aantal jaren geleden (2006). Deze, moeilijk te vinden, nagellak heb ik weten te bemachtigen middels een ruil via Beauty Trade (waar ik overigens een beheerder van ben). Je komt echt de mooiste dingen tegen in deze groep!

China Glaze Kaleidsocope Him Out 05

In het flesje lijkt Kaleidoscope Him Out van China Glaze zilver of grijs, maar op deze (expres onduidelijke) foto zijn de holografische glitters goed te zien.

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden, dus tijd voor de swatches! Op de volgende foto’s draag ik twee laagjes nagellak.

China Glaze Kaleidsocope Him Out 01

China Glaze Kaleidsocope Him Out 02

China Glaze Kaleidsocope Him Out 03

Vooral op de laatste foto is het holografische effect van de nagellak goed te zien. Al moet ik zeggen dat het in werkelijkheid nog vele malen mooier is.. Ik kan echt naar mijn nagels blijven kijken! De houdbaarheid van holografische nagellak is bij mij eigenlijk nooit langer dan 1 à 2 dagen, maar het mooie effect maakt dit meer dan goed.

China Glaze Kaleidoscope Him Out (14 ml) is verkrijgbaar via Ebay bij onder andere de volgende verkopers: Smithrdblue1 (€ 13,16 incl. verzendkosten) en Cbnailstore428 (€ 14,64 incl. verzendkosten).

Wat is jouw favoriete holografische nagellak?
4 reacties

CommentLuv badge