China Glaze City Flourish – Grass Is Lime Greener (1300) | Love Lacquer

china glaze city flourish grass is lime greener 07

Laatst konden jullie de prachtige Seahorsin’ Around al bewonderen van het merk China Glaze. Vandaag laat ik jullie Grass Is Lime Greener van de City Flourish collectie zien!

china glaze city flourish grass is lime greener 05

china glaze city flourish grass is lime greener 06

Deze nagellak kocht ik op de Beautygloss Party (check hier mijn shoplog). City Flourish is de lentecollectie van 2014 en bevat 12 kleuren nagellak. De kleuren zijn pastel, maar zitten tegen neon aan. Weer eens wat anders!

Zet alvast je zonnebril maar op, want het is tijd voor swatches! Op de volgende foto’s draag ik één laagje Herôme Nail Hardener en drie laagjes nagellak.

china glaze city flourish grass is lime greener 01

china glaze city flourish grass is lime greener 02

Deze twee foto’s heb ik bij het raam gemaakt en ik moet erbij zeggen dat de kleur zich echt heel erg moeilijk laat vastleggen op de camera. In het flesje lijkt de kleur redelijk pastel, maar op mijn nagels knalt de kleur er echt vanaf. De nagellak droogt trouwens semi-mat op.

china glaze city flourish grass is lime greener 03

china glaze city flourish grass is lime greener 04

Deze twee foto’s heb ik gemaakt in de schaduw. Op deze foto’s komt al wat beter over dat de kleur echt neon is toch? ‘s Avonds ging ik een stuk wandelen en toen het ging schemeren, gaven mijn nagels steeds meer licht. Ik bleef er maar naar kijken, haha!

De nagellak droogt snel, maar lakt helaas niet streeploos. Bij het derde laagje zat de nagellak eigenlijk pas echt egaal en mooi op mijn nagels. De lak chipte op mijn wijsvinger al na één dag, maar deze was de laatste weken dan ook heel zwak te noemen. Vraag me niet waarom, maar beide wijsvingers besloten ineens als een malle te gaan splijten..

China Glaze nagellak (14 ml) kost € 5,95. Deze collectie is deze lente uitgekomen en te koop bij webshops, zoals Enchantra (€ 5,45) en PrettyPolish.

Wat is jouw favoriete neon-nagellak?

Posted on 8 June, 2014 in Uncategorized13 reacties  8 June 2014 om 9:30 uur

  Wat een super mooi lakje!  8 June 2014 om 11:34 uur

  Hij is inderdaad erg neon! Mijn favoriete neons zijn ook van China Glaze: Highlight Of My Summer en Bottoms Up.  8 June 2014 om 12:20 uur

  best een kek kleurtje :D  8 June 2014 om 13:13 uur

  Wat een leuk kleurtje! Het is echt een limoen kleurtje, met een neon effect! Erg mooi! :-)  8 June 2014 om 13:25 uur

  Heel erg tof deze kleur, lekker zomers :) ik zou geen favoriet kunnen kiezen haha  8 June 2014 om 13:30 uur

  Mooi kleurtje, lekker apart ook. Ik vind de nagellakjes van China Glaze persoonlijk heel fijn. Heb er nog maar twee, maar ik wil zeker meer!  8 June 2014 om 19:32 uur

  Mooie kleurtje, leuk voor de zomer!  8 June 2014 om 22:43 uur

  Ik heb de hele collectie gekocht, had er grote verwachtingen van maar helaas :( Ik vind dit echt een vreselijke lak, echt jammer  9 June 2014 om 9:53 uur

  Ik heb hem ook! Een erg mooi lakje! Lekker fel ook!  10 June 2014 om 16:30 uur

  Een heel mooi lakje, lekker fel!


  Wendy

  11 June 2014 om 15:53 uur

  Vind je ze allemaal tegenvallen? Dit is de enige lak die ik heb uit de collectie.  19 June 2014 om 23:56 uur

  Wat een leuke kleur!  5 August 2014 om 11:45 uur

  Heerlijk kleurtje, ik hou er van!