Opgemaakt – Maart 2014 | Love Lacquer

opgemaakt 201403 02

Voor mijn gevoel is het nog half maart; wat gaat de tijd toch snel! Kijk je mee naar mijn opgemaakte producten van afgelopen maand?

opgemaakt 201403 04

Dr. van der Hoog 3 Minuten Masker Opwekkend

Ik gebruik graag één of twee keer in de week een masker en hier heb ik niet altijd tijd voor óf ik vergeet het. Daarom heb ik in de douche altijd een tubemasker staan om mijn huid in een korte tijd een oppepper te geven. Normaal breng ik een masker onder de douche hetzelfde aan als mijn facewash: met beide handen al ‘wrijvend’ over mijn gezicht. Bij dit masker moest ik hiermee oppassen, want zodra de substantie te dicht bij mijn ogen kwam begonnen mijn ogen al te prikken en te tranen. Verder vond ik het masker op zich prima, maar niet heel speciaal.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Montagne Jeunesse Skin Polisher

In mijn kast liggen echt nog zo-veel maskers, tijd om ze eens te gaan gebruiken dus! Het masker bevat kleine korrels, waarmee je je gezicht eerst kan scrubben. Hierna laat je het masker zijn werk doen. Mijn gezicht begon al vrij snel te tintelen en prikken nadat ik klaar was met scrubben. Ik ben eigenwijs en liet het masker gewoon lekker zitten. Dit had ik beter niet kunnen doen, want mijn gezicht was rood en geïrriteerd na het afspoelen. No go for me.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

opgemaakt 201403 03

iWear All-in-1 Supreme+ Multi-Purpose Disinfecting Solution (lenzenvloeistof)

Dit is mijn vaste lenzenvloeistof van Pearle.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja.

opgemaakt 201403 05

Syoss Restore Deep Repair Hair Bath Shampoo

Deze sample heb ik een tijdje terug gratis aangevraagd (via de Facebook van Syoss volgens mij). In het verleden heb ik ooit eens shampoo van dit merk geprobeerd en ik was er allesbehalve tevreden over. Deze shampoo heeft mij blij verrast, want ik vond hem echt heel fijn! De geur is goed, het maakt mijn haar goed schoon én mijn haar pluist niet na gebruik.

Zou ik dit opnieuw kopen? Als ik mijn voorraad shampoo heb opgemaakt, misschien wel.

Rene Furterer Naturia Gentle, Balancing Shampoo

Deze shampoo heb ik vorig jaar gehad om te testen. Ik vond hem niet heel erg speciaal (lees hier mijn review) en daarom verdween het tubetje dan ook snel weer in de kast. Ik probeer mijn voorraad beetje bij beetje op te maken, dus ook de samples komen aan de beurt.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

opgemaakt 201403 06

Secret Deodorant Shower Fresh

Mijn eerste Secret maakte ik op in november. Ik heb dus 3 à 4 maanden met deze gedaan! Hij werkt voor mij al een tierelier en ik wil dan ook echt niet anders meer.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja.

Alverde Körperbutter Honigmelone

Deze mini heb ik van Inge bij een ruil gekregen. Zij woont vlakbij Duitsland (en dus DM) en verwent mij af en toe met spulletjes die hier niet te koop zijn. Deze body butter ruikt lekker fris en verzorgt goed, en dat terwijl ik honing en meloen toch maar een rare combinatie vind..

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik kom om in de body butters, dus nee.

Garnier Olia After-colour Care

Ook dit product heb ik van Inge gekregen. Ze zei dat ze de conditioners bij de haarverf eigenlijk altijd weggooit en laat mij die juist heerlijk vinden! Ik vind ze vaak erg lekker ruiken en voeden ze mijn haar ontzettend goed. Me likey.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want ik kleur mijn haar niet regelmatig en heb nog haarverf liggen.

opgemaakt 201403 08

Hema Reinigingsdoekjes

Mijn oude, vertrouwde reinigingsdoekjes.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja.

opgemaakt 201403 07

Sabon Body Scrub Delicate Jasmine

Last, maar zeker not least. Deze scrub kocht ik op de Beautygloss Party vorig jaar en heb ik echt met heel veel plezier gebruikt. Hij ruikt lekker, scrubt lekker en verzorgt mijn huid lekker. Na gebruik blijft er een olielaagje achter op je huid. Normaal ben ik echt anti-olie, maar dit was precies goed. Heerlijk!

Zou ik dit opnieuw kopen? Binnenkort komt de Beautygloss Party er weer aan en ik ga zeker kijken of er een leuke aanbieding is!

Ik heb weer veel dingen opgemaakt en deze keer was het ook echt van alles. De eerste producten van april zijn intussen alweer opgemaakt, dus ik ga vrolijk verder!

Posted on 5 April, 2014 in Uncategorized7 reacties  5 April 2014 om 17:35 uur

  I <3 Sabon! Je schrijft je opgemaakt artikelen echt heel leuk. Lekker duidelijk en simpel maar toch genoeg info:)


  Wendy

  5 April 2014 om 17:45 uur

  Ah dankjewel voor je compliment Mira! :3  5 April 2014 om 19:54 uur

  Leuke producten, de scrub van Sabon lijkt me ook erg fijn!  6 April 2014 om 10:08 uur

  Leuk artikel! Ik ben ook zo benieuwd nu naar de producten van Sabon ^^  6 April 2014 om 17:39 uur

  Oeh, die Sabon scrub, heerlijk! De geur van deze variant is niet mijn ding, maar de kokos/vanille en de lemon/mint zijn heerlijk!  11 April 2014 om 17:55 uur

  Wat heb je veel opgemaakt! Ontzettend leuk om te zien :-) De bodyscrub van Sabon lijkt me heerlijk. Ik heb enkele weken geleden de handcrème opgemaakt. Tot nu toe de fijnste handcrème die ik ooit heb gehad. Ik vind het zo’n fijn en goed merk :-)  14 April 2014 om 11:45 uur

  lekker veel opgemaakt! vind ik altijd leuk om te zien