Opgemaakt – Februari 2014 | Love Lacquer

opgemaakt 201402 01

Afgelopen maand heb ik weer een hoop producten opgemaakt, kijken jullie mee?

Ahava Time To Clear All in One Toning Cleanser

Deze cleanser is een cleanser en toning milk in één welke je met een wattenschijfje aanbrengt op je gezicht. Ik merk dat mijn huid vaak geïrriteerd raakt door een milk en zo ook bij deze.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, het product werkt voor mij niet en de prijs vind ik wat aan de hoge kant.

Lush Rudolph

Dit product heb ik in januari al opgemaakt, maar lag om een voor mij onbekende reden nog in mijn opgemaakt-bakje. Ik ontdekte het te laat, dus hij staat wel op de foto.. Ik schreef een tijdje terug een review over dit masker.

Zou ik dit opnieuw kopen? Jullie wisten het waarschijnlijk al, maar ja!

opgemaakt 201402 02

Balea Erdbeer-joghurt Maske

Dit masker ontving ik van een ruilmaatje en de onderkant ontbreekt, maar ik heb zelf nog een hele verpakking van dit masker liggen. Het masker werkt vooral heel erg hydraterend en ik vind het lekker om een masker er langer op te laten zitten dan op de verpakking staat. Toen ik na ongeveer drie kwartier in de spiegel keek, was het masker al bijna helemaal ingetrokken in mijn huid. Wow, die had dus veel hydratatie nodig!

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja, het masker is maar € 0,45 voor een verpakking met twee maskers! Jammer genoeg is het bij DM verkrijgbaar en daar woon ik niet bepaald vlakbij..

Lush Eau Roma Water

Je denkt vast: dat is toch geen verpakking van Lush? Klopt helemaal natuurlijk. Dit lege flesje had mijn lieve ruilmaatje Inge voor een deel gevuld met Eau Roma Water van Lush, omdat ik die graag eens wilde proberen. Op dit moment gebruik ik Breath of Fresh Air van Lush en ik merk dat deze net niet helemaal goed is voor mijn huid. Eau Roma Water daarentegen werkt echt super!

Zou ik dit opnieuw kopen? Als mijn Breath of Fresh Air op is, zeker weten!

opgemaakt 201402 03

Labello Hydro Care

Deze labello is wit (net als veel andere..), maar deze geeft ook echt een witte waas aan mijn lippen. Ik heb hem al een tijdje liggen en er zit nu een vettig laagje op de bovenkant, dus tijd om weg te gooien. Op dit moment gebruik ik de Repair & Beauty van Labello, waar ik erg tevreden over ben!

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder (silky beige, nr. 005)

De kleur van dit poeder past heel goed bij mijn gezicht. Het poeder werkt ook nog eens goed, dus ik ben helemaal tevreden!

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja!

opgemaakt 201402 04

L’Oreal Elvive Nutri-Gloss Light Vitaliserende shampoo

Deze shampoo is iets te agressief voor mijn hoofdhuid, want deze raakte er al snel geïrriteerd door. Mijn vriend heeft de shampoo opgemaakt.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Dove Silk Dry Anti-transpirant deodorant

Deze deodorant was lange tijd een grote favoriet, maar sinds ik deodorant van Secret heb ontdekt gebruik ik niets liever. Toch gebruik af en toe in het weekend deze deodorant van Dove en ik vind hem nog steeds prima werken.

Zou ik dit opnieuw kopen? Als Dove in de aanbieding is, misschien wel.

Lush H’Suan Wen Hua

Niet op de foto: een haarmasker van Lush. Dit masker heb ik samen met een vriendin gekocht en zij heeft de verpakking gehouden. Het masker heeft vooral een eigenaardige geur waar je tegen moet kunnen. Je moet er ook even de tijd voor nemen, want het masker moet twintig minuten inwerken. Ik deed het masker in mijn haar en een masker op mijn gezicht en stapte na twintig minuten onder de douche. Best een leuk ritme om aan te wennen op de zondagmorgen, haha!

Welke producten heb jij opgemaakt en ga je zeker wel of niet opnieuw kopen?

Posted on 4 March, 2014 in Uncategorized8 reacties  4 March 2014 om 9:02 uur

  altijd leuk om te zien wat anderen opmaken :3  4 March 2014 om 9:23 uur

  Mooie producten heb je opgemaakt!  4 March 2014 om 9:48 uur

  Wat een fijne producten heb je opgemaakt ! Vooral het lush product  4 March 2014 om 11:28 uur

  H’Suan Wen Hua <3 Helaas was de mijne erg waterig geworden.  4 March 2014 om 13:43 uur

  Je hebt fijne producten opgemaakt.
  Liefs, xxx  4 March 2014 om 17:53 uur

  Fijne producten zeg!  4 March 2014 om 21:07 uur

  Leuk dat je er uitgebreid uitleg bij geeft :)  4 March 2014 om 23:34 uur

  Je hebt mooie producten opgemaakt