Catrice Luxury Lacquers - Sand'sation Maliblue (C02) - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

catrice luxury lacquers sandsation maliblue 01

Als je mij volgt via Instagram, heb je deze nagellak waarschijnlijk al voorbij zien komen. Sinds vorige week ligt de nieuwe limited edition Luxury Lacquers van Catrice in de winkel met maar liefst 24 kleuren nagellak! Vandaag laat ik jullie een lakje met het Sand’sation effect zien: Maliblue.

De collectie bevat vier verschillende lijnen:

  • Million brilliance: acht kleuren met glitters
  • Sand’sation: acht kleuren met een liquid sand structuur
  • Holomania: vier kleuren met een holografisch effect
  • Chameleon: vier kleuren met een duochrome effect

catrice luxury lacquers sandsation maliblue 02

catrice luxury lacquers sandsation maliblue 03

Maliblue is dus één van de acht kleuren met een liquid sand structuur. Vorig jaar maakten we voor het eerst kennis met deze structuur en dit jaar komen steeds meer budget merken met deze nagellak. De kleuren van Catrice zijn anders dan de zachtere kleuren van bijvoorbeeld OPI en Barry M, vernieuwend! Deze blauwe kleur sprong er voor mij uit en kon ik dus écht niet laten liggen!

Kijk je mee naar swatches? Ik gebruikte een laagje Pretty Polish Revolution (base coat speciaal voor glitternagellak) en twee laagjes Maliblue. De foto’s zijn gemaakt in daglicht, zonder flits.

catrice luxury lacquers sandsation maliblue 04

catrice luxury lacquers sandsation maliblue 05

catrice luxury lacquers sandsation maliblue 06

Wauw! De nagellak komt op deze foto’s niet helemaal tot zijn recht, want in het echt is de nagellak werkelijk prachtig. Als de zon op de nagellak schijnt, komen er ook nog eens kleurige blauwe, groene en paarse glitters tevoorschijn. Het lijken net kleine diamantjes! De nagellak dekt in twee laagjes en op deze foto draag ik hem al twee dagen. Mijn wijsvinger is op het moment erg zwak en daar chipte de lak dan ook tamelijk snel, helaas. Het verwijderen kost iets meer tijd dan gewone nagellak, maar toch niet heel erg lastig.

Catrice Luxury Lacquers (10 ml) kosten € 3,59 en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Let op! Dit is een limited edition en dus tijdelijk verkrijgbaar. De collectie gaat hard, dus wees er snel bij!

Posted on 23 March, 2014 in Beauty, Nagels, Review
Tags: , , , ,9 reacties

CommentLuv badge