Catrice Luxury Lacquers – Holomania (LE) | Love Lacquer

catrice luxury lacquers holomania 01

Wat keek ik uit naar deze lakjes! Ik heb dan ook stad en land afgereisd om ze alle vier te kunnen bemachtigen. Kijken jullie mee?

catrice luxury lacquers holomania 02

Budget holografische nagellak, zou het dan eindelijk..? Catrice noemt de kleuren zelf: metallic met een ultiem prisma-effect.

Er bestaan twee soorten holografische nagellak: lineair en scattered. Een scattered holo bevat wat grovere glitters en heeft na het aanbrengen een regenbooggloed over de gehele nagel. Een lineaire holo bevat fijne glitters en heeft, afhankelijk van het licht, een soort boog over de nagel heen. De verschillen zijn goed te zien op deze foto’s van Marte. Deze Holomania lakjes zijn scattered holo’s.

Alle foto’s zijn genomen in daglicht, zonder flits. Ik draag op alle foto’s twee laagjes nagellak.

catrice luxury lacquers holomania holo manolo 01

catrice luxury lacquers holomania holo manolo 02

Holo Manolo (C01) heeft een zilveren kleur. De nagellak dekt niet je van het en op het flesje staat dan ook dat je het beste twee laagjes kunt aanbrengen.

catrice luxury lacquers holomania holo manolo 03

catrice luxury lacquers holomania holo manolo 04

Alle lakken zijn dun van structuur, maar deze is duidelijk een stuk dunner dan de andere. Op de foto zie je her en der nog wat kale plekken, dus een derde laagje zou zeker niet verkeerd zijn. Vooral op mijn middelvinger kun je het holografische effect goed zien.

catrice luxury lacquers holomania apholo 7 01

catrice luxury lacquers holomania apholo 7 02

ApHolo 7 (C02) heeft een blauwe kleur.

catrice luxury lacquers holomania apholo 7 03

catrice luxury lacquers holomania apholo 7 04

Deze kleur dekt al een stuk beter dan Holo Manolo, zoals je ziet. Het holografische effect is haast niet te zien op de foto, maar ik had dan ook de pech dat de zon pas ging schijnen nadat ik klaar was met swatchen..

catrice luxury lacquers holomania holo in one 01

catrice luxury lacquers holomania holo in one 02

Holo in One (C03) is groen/blauw van kleur en doet mij heel erg denken aan een azuurblauwe zee. Vakantie!!

catrice luxury lacquers holomania holo in one 03

catrice luxury lacquers holomania holo in one 04

Ook deze kleur dekt goed in twee laagjes. Ik vind dit zeker weten de mooiste kleur van de vier!

catrice luxury lacquers holomania plum me up scotty 01

catrice luxury lacquers holomania plum me up scotty 02

Plum Me Up Scotty (C04) heeft een lichtpaarse kleur.

catrice luxury lacquers holomania plum me up scotty 03

catrice luxury lacquers holomania plum me up scotty 04

Het holografische effect vond ik bij deze kleur het minst aanwezig. Toch vind ik alle lakjes perfect om te dragen in de lente; het zijn mooie kleuren en in de zon kan ik echt blijven kijken naar mijn nagels.

catrice luxury lacquers holomania 02

Catrice Luxury Lacquers (10 ml) kosten € 3,59 en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Let op! Dit is een limited edition en dus tijdelijk verkrijgbaar. De collectie gaat hard, dus wees er snel bij!

P.S. Hou LoveLacquer in de gaten, want ik heb een leuke verrassing voor jullie!

Welke nagellak is jouw favoriet van deze collectie?

Posted on 26 March, 2014 in Uncategorized9 reacties  26 March 2014 om 9:25 uur

  Love die lakken! ♥  26 March 2014 om 10:17 uur

  Ik vind vooral die eerste mooi! Die geeft zo een leuk effect,  26 March 2014 om 12:19 uur

  Mijn favoriet is de blauwe, ApHolo 7.
  Gelukkig trof ik op een woensdagmiddag de complete collectie aan die ik ook nog eens cadeau kreeg. Voorlopig heb ik dus Catrice op mijn nagels:)  26 March 2014 om 12:44 uur

  De groene vind ik het mooist! :D  26 March 2014 om 16:08 uur

  Wat een mooie lakjes zijn dit toch! :) Ik vind Holo in One wel echt de mooiste kleur, erg leuk voor de zomer!  26 March 2014 om 19:11 uur

  Deze lakken zijn echt prachtig. Wauw.  27 March 2014 om 1:07 uur

  Vind het stuk voor stuk prachtige kleuren, vooral de groene en zilveren kleur zijn bij mij groot favoriet.  28 March 2014 om 14:50 uur

  Vooral de groene kleur vind ik echt heel erg leuk!  16 April 2014 om 5:39 uur

  wat een prachtige lakjes!