Opgemaakt – Januari 2014 | Love Lacquer

opgemaakt 201401 01

Afgelopen maand heb ik besloten dat ik toch echt wat minder spulletjes moet gaan aanschaffen en daarom probeer ik dingen die nog half open staan, op te maken. Ik mag van mezelf pas nieuwe dingen kopen als er iets is opgegaan én het in mijn lade past (die nu overvol zit)! Kijk je mee naar wat ik in januari heb opgemaakt?

opgemaakt 201401 04

Lush Rudolph

Ik ben heel erg enthousiast over dit masker en baal er dan ook van dat hij op is. In december schreef ik trouwens een review over dit masker. Dit masker was tijdelijk verkrijgbaar gedurende de feestdagen en ik hoop dat het aan het einde van dit jaar weer terugkomt in het assortiment, maar dat duurt nog even!

Zou ik dit opnieuw kopen? Als het kon, zeker weten!

The Body Shop Body Butter Shea

Deze body butter is een groot favoriet onder de vullers van de surpriseboxen volgens mij, want deze zat er regelmatig in. Ik vind de mini’s van TBS handig om kennis met een geur te maken. Deze geur vond ik lekker, maar aardbei blijft absoluut mijn favoriet!

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want ik heb nog drie mini’s van deze geur liggen.

opgemaakt 201401 02

Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum

Meerdere bloggers zijn ontzettend enthousiast over deze geur en ook ik vind hem erg lekker. Met mijn verjaardag heb ik twee parfums gehad, anders had ik hier zeker weten een grote fles van gekocht.

Zou ik dit opnieuw kopen? Wellicht als ik een aantal flesjes parfum heb opgemaakt.

L’Oreal Paris Elvive Total Repair Herstellende shampoo

Een hele mond vol! Deze shampoo heb ik een tijdje gebruikt en ik merkte dat mijn hoofdhuid geïrriteerd raakte. Er zit wel SLES in de shampoo, maar ik weet niet zeker of het hierdoor komt. Ik ben in ieder geval gestopt met het gebruiken van deze shampoo en mijn hoofdhuid knapte gelukkig weer op. Mijn vriend heeft de rest van de shampoo opgemaakt.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

opgemaakt 201401 03

Apivita Bodycare Bath & Shower Gel

Dit sample ontving ik in de Truly Yours van Oktober. Deze douchegel bevat geen parabenen, siliconen, propylene glycol, phthalates, pcm en nm. Van de laatste vier weet ik zo snel niet wat het is eigenlijk. De geur doet mij denken aan de sauna, lekker kruidig.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik zou er niet naar op zoek gaan, maar als ik het tegenkom misschien wel.

Andrélon Laagjes AccentPaste

Oef, deze heb ik al lang liggen! Volgens mij is het al een hele tijd niet meer te koop, haha. De pasta begon een beetje vreemd te ruiken en ik gebruikte het toch niet, dus weg ermee. Het product zelf vond ik aan de ene kant fijn, omdat het voor wat volume zorgde. Aan de kant maakte het mijn haar ook heel vet.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

opgemaakt 201401 05

Hema Reinigingsdoekjes

Reinigingsdoekjes, ik blijf er maar naar terug grijpen. Telkens zeg ik: ik ga ze niet meer kopen, maar ze zijn toch wel erg handig als ik geen zin heb om ‘s avonds mijn gezicht nog te wassen. Deze doekjes van Hema zijn in ieder geval mijn favoriet.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja.

opgemaakt 201401 06

Etos Handzeep Sensitive

De ene keer liet ik bij mijn opgemaakte spulletjes handzeep zien en de andere gooide ik gewoon meteen weg. Vanaf nu wil ik deze ook gaan laten zien, omdat het toch een beetje beauty is. Deze handzeep vond ik fijn, maar niet heel bijzonder.

Zou ik dit opnieuw kopen? Misschien als deze in de aanbieding is.

Catrice Allround Concealer

Deze concealer heb ik ook al een hele tijd liggen (check het oude logo) en ziet er niet echt fris meer uit. Gelukkig bestaat deze concealer nog steeds in het assortiment van Catrice, dus ik heb meteen een nieuwe gehaald.

Zou ik dit opnieuw kopen? Heb ik al gedaan!

Deze keer heb ik niet echt bijzondere producten opgemaakt, al zal ik het masker van Lush niet snel vergeten.

Welke producten heb jij opgemaakt en ga je zeker wel of niet opnieuw kopen?

Posted on 8 February, 2014 in Uncategorized6 reacties  8 February 2014 om 11:49 uur

  Fijne producten heb je opgemaakt. Ik twijfel nog om die concealer te halen van Catrice  8 February 2014 om 12:02 uur

  Leuke producten heb je opgemaakt!  8 February 2014 om 12:14 uur

  Ik heb aardig wat spulletjes opgemaakt waaronder een Lady speedstick. Baalde ervan toen ie opwas want die zijn zo fijn :)  8 February 2014 om 14:32 uur

  aardig wat zeg :D  8 February 2014 om 23:47 uur

  mooie producten heb je opgemaakt!  10 February 2014 om 18:02 uur

  Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! Het parfum van Katy Perry heb ik ook en ruikt echt heerlijk.