Essence Colour & Go Sparkle Sand Effect – Me & My Lover (156) | Love Lacquer

essence me & my lover 01

Net als Catrice heeft Essence deze maand een update van haar assortiment. Dit betekent dat een aantal producten plaats moeten maken voor nieuwe, zoals deze Colour & Go nagellak: Me & My Lover.

In de vorige update (augustus volgens mij) introduceerde Essence nagellak met een Sparkle Sand Effect in haar assortiment. Me & My Lover was er één van en zag ik al snel op veel blogs voorbij komen. Ik was benieuwd of de nagellak te vergelijken was met de liquid sand van OPI.

Op de volgende foto’s draag ik een laagje OPI base coat en twee laagjes Me & My Lover. De foto’s zijn gemaakt in daglicht, zonder flits.

essence me & my lover 02

essence me & my lover 03

essence me & my lover 04

De nagellak ziet er in het flesje mooi uit met haar rode en gouden glitters. Helaas zie je deze gouden glitters haast niet terug op je nagels, jammer! De nagellak dekt wel in twee laagjes, al droogt het tweede laagje niet heel erg snel. De structuur vind ik niet super, maar dat komt misschien doordat ik de glitters een beetje mis. De nagellak laat zich gelukkig gemakkelijk verwijderen. Al met al vind ik deze nagellak tegenvallen en ik hoop dat ik blijer wordt van de nieuwe lakjes van Essence!

Essence Colour & Go kost € 1,69 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Deze nagellak gaat het vaste assortiment van Essence verlaten en op deze producten geldt nu 50% korting!

Naar welke nieuwe producten van Essence kijk jij uit?

Posted on 6 February, 2014 in Uncategorized2 reacties    6 February 2014 om 23:02 uur

    Hij is wel erg pretty! ♥    10 February 2014 om 18:03 uur

    Wat een mooi lakje!