Catrice Ultimate Nail Lacquer – Crème Fresh (LE) | Love Lacquer

catrice creme fresh 01

Een paar weken terug ben ik wezen shoppen bij DM in Duitsland en nam ik alle lakjes van de limited edition Crème Fresh van Catrice mee. Kijken jullie mee naar swatches?

catrice creme fresh 02

Crème Fresh is een vrolijke lentecollectie vol pastelkleuren, gebaseerd op de jaren ’60 (denk aan Audrey Hepburn). Lekker retro dus! Alle lakken hebben trouwens geen crème-, maar een metallic finish (volgens Catrice een metal effect).

Alle foto’s zijn genomen in daglicht, zonder flits. Daarnaast draag ik op alle foto’s één laagje OPI base coat en twee laagjes nagellak.

catrice creme fresh the peach boys 03

The Peach Boys (C01) heeft een wat een grauwige crème kleur met gouden shimmer. In ieder geval alles behalve een perzikkleur als je het mij vraagt (wat de naam doet vermoeden).

catrice creme fresh the peach boys 01

catrice creme fresh the peach boys 02

Shimmer in het flesje betekent niet altijd shimmer op je nagels, helaas. In dit geval gelukkig wel, want in zonlicht is de shimmer duidelijk terug te zien op mijn nagels. Ik weet niet zo goed wat ik van deze nagellak moet vinden.. De kleur vind ik aan de ene kant namelijk wat grauw, maar aan de andere kant ook wel bijzonder. Twijfelgevalletje.

catrice creme fresh make fast at tiffany´s 03

Make Fast At Tiffany’s (C02) heeft een sorbetgele kleur welke, wat mij betreft, niet mag ontbreken in een lentecollectie. De nagellak bevat gele shimmer.

catrice creme fresh make fast at tiffany´s 01

catrice creme fresh make fast at tiffany´s 02

Pastel kleuren dekken vaak niet je van het en ik was dan ook heel erg benieuwd naar de dekking van alle Crème Fresh lakken. Ik vind het heel erg meevallen! Op mijn wijsvinger dekt ie slecht, maar dat komt waarschijnlijk doordat die nagel omgebogen is geweest en voor een deel was losgelaten. Ik vind het in ieder geval een mooie nagellak voor de lente!

catrice creme fresh evergreen 60s 03

Evergreen 60s (C03) is een mintgroene nagellak met blauw/groene shimmer. Op de foto’s komt de kleur meer blauw over dan hij in werkelijk is.

catrice creme fresh evergreen 60s 01

catrice creme fresh evergreen 60s 02

Deze kleur dekt prima! De finish van alle lakken is metallic, zoals ik hierboven al zei, en strepen zijn bij deze finish jammer genoeg haast niet te voorkomen. Al zie ik een pastelkleurige nagellak zelf liever met een crèmefinish.

catrice creme fresh another pink panther 03

Another Pink Panther (C04) is een lichtroze nagellak met lichtroze shimmer. Lekker girly.

catrice creme fresh another pink panther 01

catrice creme fresh another pink panther 02

Mooie dekking, niet? Een leuke, zoete kleur welke mij doet denken aan een lekker vruchtenijsje of -snoepje. Een mooie kleur voor op een lentedag met de eerste zonnestralen of een warme zomerdag. Zal dit een nieuwe favoriet worden?

catrice creme fresh ligt your fire 03

Light Your Fire (C05) is een framboosroze nagellak met roze shimmer.

catrice creme fresh ligt your fire 01

catrice creme fresh ligt your fire 02

Bij de vorige kleuren waren er zeker strepen aanwezig, maar bij deze nagellak lijken ze toch net wat meer op te vallen of ligt dit aan mij? Ik vind de nagellak zelf niet heel erg mooi en doet mij denken aan een eerste prinsesseslakje voor je jongste zusje.. Zoals ik al eerder aangaf had ik de kleuren van deze collectie liever met een crèmefinish gezien en dan met name deze kleur!

catrice creme fresh 02

Ben je benieuwd naar de blush, de oogschaduw en lipbalm van deze collectie? Kijk dan even op Stillshiningbeautiful, want daar heeft lieve Inge een review over geschreven!

Catrice Crème Fresh Ultimate Nail Lacquer (10 ml) kost € 2,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Let op! Dit is een limited edition en dus tijdelijk verkrijgbaar. De collectie ligt in maart in de winkel, dus nog heel even wachten!

Welke nagellak lijkt jou het mooiste?

Posted on 16 February, 2014 in Uncategorized



16 reacties



  16 February 2014 om 9:14 uur

  Hmm… denk niet dat ik ze ga kopen…



  16 February 2014 om 9:33 uur

  De roze vind ik wel erg mooi! ♥



  16 February 2014 om 9:44 uur

  Mmm, ik weet niet zo goed wat ik er van vinden moet. Ik houd zelf minder van deze finish. De roze vind ik wel erg mooi en lijkt trouwens verdacht veel op opi come to poppy!



  16 February 2014 om 10:08 uur

  Wat een mooie lakjes! Die lichtroze vind ik mooi!



  16 February 2014 om 11:49 uur

  Ik vind ze een beetje saai eerlijk gezegd en je ziet inderdaad bij de meeste lakken streepjes. Nee, ik houd het voorlopig alleen bij de Crushed Crystals <3



  16 February 2014 om 12:12 uur

  Wat fijn dat je alles hebt getest! Had deze zelf niet zo snel gekocht omdat ik de kleur erg licht vind maar het 2e kleurtje spreekt me onverwachts toch wel aan :)



  16 February 2014 om 12:14 uur

  Wel jammer van die metallic finish inderdaad.. De lichtroze vind ik trouwens wel heel lief ;)



  16 February 2014 om 12:29 uur

  Mooie kleurtjes !



  16 February 2014 om 13:04 uur

  Hmm, ik vind sommige kleurtjes wel mooi maar zie ze net als jij dan liever met een creamy finish. Jammer, want de kleurtjes zijn wel lekker lente!



  16 February 2014 om 13:14 uur

  Ik vind de lakjes hele schattige kleuren hebben! Alleen de laatste roze is niet echt mijn ding.



  16 February 2014 om 17:51 uur

  Wat een mooie lakjes! Ik vind vooral Another Pink Panter erg mooi! x



  16 February 2014 om 23:47 uur

  Het zijn mooie kleurtjes maar ik ben geen fan van die metallic finish helaas



  17 February 2014 om 13:47 uur

  Light Your Fire (C05) doet me heel erg aan Wheels On Fire van hun denken… :-)



  18 February 2014 om 12:02 uur

  Hele mooie zachte kleurtjes!



  18 February 2014 om 15:04 uur

  Niet echt een fan van de finish maar Another Pink Panther vind ik nog wel ok!



  19 February 2014 om 16:29 uur

  Ook al springt het glazuur van de paar tanden die ik nog heb er spontaan af, ik word er helemaal vrolijk van! En dat terwijl ik niet van de pastel ben, maar deze zijn net dat tintje krachtiger dan de pastels van vorig jaar. Manlief kijkt er al naar uit!