Favorieten 2013 - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

favorieten 2013 05

Allereerst wil ik jullie natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop dat je een leuke jaarwisseling hebt gehad en het jaar gezellig bent begonnen. Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van het afgelopen jaar zien!

favorieten 2013 01

Biodermal P-CL-E crème

Deze crème gebruik ik nu een aantal maanden als nachtcrème (als ik het niet vergeet) en mijn huid is de volgende ochtend zichtbaar rustiger. De crème vind ik wat aan de vette kant voor mijn huid, maar voor ‘s nachts vind ik dat geen probleem.

Lush Breath Of Fresh Air

Deze spray van Lush gebruik ik sinds een paar weken iedere ochtend en avond als toner/tonic. De spray is verfrissend en verzorgend en het droogt mijn huid niet uit!

Lush Rudolph

Over dit masker schreef ik vorige week een review. Ik heb al best wat maskers geprobeerd en mijn huid was bijna altijd rood na gebruik en bij dit masker niet. Jammer dat het masker enkel verkrijgbaar was met kerst, want voor mij is het een blijvertje!

Murad Oil-Control Mattifier SPF 15

Dagcrèmes zijn niet helemaal mijn ding, omdat ze vaak veel te vet zijn voor mijn huid. Mijn gezicht glimt vrij snel en daar houdt ik echt niet van. Toen ik deze probeerde was ik meteen verbaasd: bestaat er dan echt een matterende crème? Hoera!

Philosophy Purity Made Simple

Dit product is echt flink gehypet in 2013 en naar mijn mening niet voor niets. Mijn gezicht heeft al met veel reinigers kennisgemaakt, maar nog geen één was zo mild als deze. Het laat mijn huid schoon, zacht en vooral niet droog en geïrriteerd achter.

favorieten 2013 02

Macadamia Deep Repair Masque

Ik ontving in één van de boxen een sample van dit masker en vrij snel daarna heb ik deze tube gekocht. Het masker heeft een aardige inwerktijd (zeven minuten), maar dan heb je ook wat!

Macadamia Healing Oil Treatment

Ook dit flesje ontving ik in één van de boxen en wissel ik af met het volgende serum. Het maakt mijn haar echt heel erg zacht en het voedt ontzettend.

Moroccanoil Oil Treatment

Ook dit serum gebruik ik graag, omdat het mijn haar extreem zacht maakt. Vooral de geur van de Moroccanoil vind ik heel erg lekker. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de andere producten van het merk.

favorieten 2013 03

L’Occitane Cherry Blossom Eau de Toilette

Dit parfum kocht mijn vriend voor mij toen we een weekendje weg waren in Lanaken bij de outlet Maasmechelen Village (check de shoplog). Als ik deze heb gebruikt ruikt mijn vriend het meteen! Dit is trouwens het eerste product dat ik ooit heb gekocht van L’Occitane.

Secret Shower Fresh

Ik vond het altijd moeilijk om een deodorant te vinden die voor mij écht werkte. Via een ruilgroep op Facebook kocht ik deze bij iemand en sindsdien wil ik echt niet anders meer. Dit is werkelijk de beste deodorant die ik ooit heb geprobeerd!

The Body Shop Vineyard Peach Body Butter

De geur van deze body butter is echt zo ontzettend lekker! Ook mijn vriend gebruikt deze body butter heel erg graag. De geur was limited edition, maar er staat nog een volle pot in de kast gelukkig.

Yves Rocher Anti-Fatique Iced Gel

Dit is een verkoelende gel voor je voeten en heb ik vaak gebruikt in de zomer als ik net thuis was van het werken. Op een werkdag loop ik ontzettend veel (horeca) en daarom verwen ik mijn voeten graag met deze gel.

favorieten 2013 04

Essence All About Matt!

Dit poeder is transparant en maakt mijn gezicht mooi mat. Je ziet het poeder niet zitten en mijn huid voelt zachter aan. Dit product is in 2013 aan het assortiment toegevoegd en hij mag er wat mij betreft ook zeker in blijven!

L’Oreal Paris Causse Dating Coral (nr. 31)

Lipstick is voor mij een product dat ik niet goed durf te gebruiken, omdat ik veel donkere lipsticks in mijn stash heb. Deze lipstick is wat lichter (een subtiele perzikkleur) en heb ik vaak gedragen tijdens de zomer op mijn werk.

Maybelline Super Stay 24H Foundation

Over deze foundation heb ik in 2012 al eens een review geschreven. Ik heb nog steeds geen foundation gevonden/gebruikt welke precies aansluit bij de kleur van mijn gezicht. Deze doet dat wel, dus blijf ik deze gewoon gebruiken!

Rimmel Stay Matte

Dit doosje heb ik al een aantal keer opnieuw gekocht, want de kleur matcht heel goed met mijn huidskleur. Ook houdt hij mijn gezicht een aardige tijd mat (in combinatie met het poeder van Essence).

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

In 2013 kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn vriend het Naked palette van Urban Decay. Bij dit palette zat een oogschaduwbasis en wow, wat is deze fijn zeg! Ik durfde lang geen oogschaduw te gebruiken, omdat het altijd (echt altijd) in mijn crease verdween. Dit is verleden tijd dankzij deze oogschaduwbasis!

favorieten 2013 05

Het afgelopen jaar heb ik veel nagellak geprobeerd en ik vond het dan ook moeilijk om mijn favorieten uit te kiezen. Van mezelf mocht ik er 10 uitzoeken en dat is gelukt:

Zo, dat waren mijn favorieten van 2013. Heel veel, maar ik heb dan ook veel nieuwe producten en merken mogen ontdekken in het afgelopen jaar!

Wat waren jouw favorieten van 2013?
10 reacties

CommentLuv badge