Essence Superheroes - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

essence superheroes 01

Toen ik een persbericht van de nieuwe Superheroes van Essence voorbij zag komen op een blog, wist ik meteen dat ik álle lakjes wilde hebben. Eenmaal voor het schap vielen ze me een beetje tegen, dus heb ik er slechts drie meegenomen. Kijk je mee?

essence superheroes 02

Fantastic Girl (01)

thermo changing nail polish that twists the colour from fuchsia to bright pink when the temperature is changing, for nails in your mood, apply 2 coats

Deze nagellak heb je misschien al voorbij zien komen op mijn Instagram, want ik maakte er een klein filmpje over (klik). Ik was heel erg benieuwd of het echt zou werken, want ik had nog nooit zoiets gebruikt!

essence superheroes 03

essence superheroes 04

Zo zag de nagellak eruit nadat ik het net had aangebracht. De nagellak is nogal sheer, dus ik besloot meer dan twee laagjes aan te brengen. Op mijn wijs- en middelvinger heb ik drie laagjes aangebracht en op mijn ringvinger en pink zelfs vier. De laagjes op mijn pink waren eigenlijk te dik, want de nagellak kleurt niet zoals de rest van mijn nagels. De nagellak is dun van structuur en droogt redelijk snel, dus meerdere laagjes zijn geen probleem. Dat ombre effect vind ik echt leuk!

Maar.. verkleurt de nagellak echt bij verandering van temperatuur? Tijd om te testen!

essence superheroes 05

De nagellak kleurt paars bij koud water..

essence superheroes 06

..en roze bij warm water. Het werkt! Ik bleef de kraan maar van warm naar koud en andersom verstellen, haha.

essence superheroes 07

Power Girl (03)

oil slick nail polish that reflects the light and changes the colour from turquoise to violet, for a chameleon manicure

Duochrome nagellak vind ik erg mooi en heb ik stiekem veel te weinig in mijn stash. De volgende twee foto’s zijn genomen zonder flits en de derde met flits.

essence superheroes 08

essence superheroes 10

essence superheroes 09

Ook deze nagellak is heel erg dun van structuur en droogt vrij snel. De nagellak streept wel wat, maar dit is vaker zo bij duochrome. Op de foto’s draag ik drie laagjes op alle nagels.

essence superheroes 11

The Awesome (06)

nail polish with mixed glitters and flakes for a colourful galactic manicure, apply 2 coats

Deze nagellak ziet er echt spectaculair uit in het flesje en ik hoopte van harte dat hij zou dekken, want ik ben niet zo’n fan van sheer.

essence superheroes 12

essence superheroes 13

Ahh, bummer! Dit zijn twee laagjes, want drie zou misschien wat too much worden met de glitters. Hij dekt jammer genoeg niet bepaald, zoals je ziet. De nagellak lijkt me wel weer leuk om over een roze kleur te gebruiken als top coat.

essence superheroes 14

Essence Superheroes nail polish (8 ml) kost € 1,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Let op! Dit is een trend edition en dus tijdelijk verkrijgbaar. De collectie ligt tot eind januari in de winkel, maar het kan zijn dat er al veel weg is.

Wat vind jij van de trend edition Superheroes?

Posted on 15 January, 2014 in Beauty, Nagels, Review
Tags: , , , , , , ,14 reacties

CommentLuv badge