Essence Superheroes | Love Lacquer

essence superheroes 01

Toen ik een persbericht van de nieuwe Superheroes van Essence voorbij zag komen op een blog, wist ik meteen dat ik álle lakjes wilde hebben. Eenmaal voor het schap vielen ze me een beetje tegen, dus heb ik er slechts drie meegenomen. Kijk je mee?

essence superheroes 02

Fantastic Girl (01)

thermo changing nail polish that twists the colour from fuchsia to bright pink when the temperature is changing, for nails in your mood, apply 2 coats

Deze nagellak heb je misschien al voorbij zien komen op mijn Instagram, want ik maakte er een klein filmpje over (klik). Ik was heel erg benieuwd of het echt zou werken, want ik had nog nooit zoiets gebruikt!

essence superheroes 03

essence superheroes 04

Zo zag de nagellak eruit nadat ik het net had aangebracht. De nagellak is nogal sheer, dus ik besloot meer dan twee laagjes aan te brengen. Op mijn wijs- en middelvinger heb ik drie laagjes aangebracht en op mijn ringvinger en pink zelfs vier. De laagjes op mijn pink waren eigenlijk te dik, want de nagellak kleurt niet zoals de rest van mijn nagels. De nagellak is dun van structuur en droogt redelijk snel, dus meerdere laagjes zijn geen probleem. Dat ombre effect vind ik echt leuk!

Maar.. verkleurt de nagellak echt bij verandering van temperatuur? Tijd om te testen!

essence superheroes 05

De nagellak kleurt paars bij koud water..

essence superheroes 06

..en roze bij warm water. Het werkt! Ik bleef de kraan maar van warm naar koud en andersom verstellen, haha.

essence superheroes 07

Power Girl (03)

oil slick nail polish that reflects the light and changes the colour from turquoise to violet, for a chameleon manicure

Duochrome nagellak vind ik erg mooi en heb ik stiekem veel te weinig in mijn stash. De volgende twee foto’s zijn genomen zonder flits en de derde met flits.

essence superheroes 08

essence superheroes 10

essence superheroes 09

Ook deze nagellak is heel erg dun van structuur en droogt vrij snel. De nagellak streept wel wat, maar dit is vaker zo bij duochrome. Op de foto’s draag ik drie laagjes op alle nagels.

essence superheroes 11

The Awesome (06)

nail polish with mixed glitters and flakes for a colourful galactic manicure, apply 2 coats

Deze nagellak ziet er echt spectaculair uit in het flesje en ik hoopte van harte dat hij zou dekken, want ik ben niet zo’n fan van sheer.

essence superheroes 12

essence superheroes 13

Ahh, bummer! Dit zijn twee laagjes, want drie zou misschien wat too much worden met de glitters. Hij dekt jammer genoeg niet bepaald, zoals je ziet. De nagellak lijkt me wel weer leuk om over een roze kleur te gebruiken als top coat.

essence superheroes 14

Essence Superheroes nail polish (8 ml) kost € 1,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Let op! Dit is een trend edition en dus tijdelijk verkrijgbaar. De collectie ligt tot eind januari in de winkel, maar het kan zijn dat er al veel weg is.

Wat vind jij van de trend edition Superheroes?

Posted on 15 January, 2014 in Uncategorized14 reacties  15 January 2014 om 7:42 uur

  love die laatste ;D  15 January 2014 om 8:39 uur

  Ze zijn leuk, ik kocht ze alle 6;)  15 January 2014 om 9:07 uur

  Wat leuk die verkleurende nagellak :)  15 January 2014 om 12:31 uur

  Hele leuke en fijne review. Ik vind het een gaaf effect. Op naar de Kruidvat!  15 January 2014 om 12:36 uur

  Prachtige kleuren.  15 January 2014 om 13:20 uur

  vooral de laatste lak vind ik erg leuk!  15 January 2014 om 19:44 uur

  Ik heb de lakken nu al vaker voorbij zien komen en ik vindt ze steeds mooier worden!
  En wat heb je mooie zacht uitziende nagels, heel mooi!  15 January 2014 om 19:51 uur

  Erg leuk! Ik vind die thermo polish vooral tof!


  irene niec

  16 January 2014 om 15:28 uur

  Ik vind ze leuk, heb ze gekocht voor mijn kleindochters. Fantastic Girl is erg grappig.  16 January 2014 om 18:29 uur

  Het effect van het eerste lakje is echt leuk!  16 January 2014 om 20:16 uur

  Wauw vind de eerste super vet! Vraag me toch echt af hoe ze dit voor elkaar krijgen… Echt heel leuk! <3  16 January 2014 om 22:54 uur

  De laatste heb ik ook en ben er eigenlijk wel blij mee :-)  20 January 2014 om 20:30 uur

  Ik vind dit echt geslaagde lakjes :)  22 January 2014 om 18:03 uur

  Echt zulke toffe lakjes!