Opgemaakt - November 2013 - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

opgemaakt 201311 01

Wow, de laatste maand van het jaar is alweer aangebroken! Voor mij een maand vol verdedigingen, tentamens, leren en.. de feestdagen natuurlijk. Kijken jullie mee naar de producten die ik heb opgemaakt in november?

opgemaakt 201311 02

Byphasse Make-up Remover Wipes Sensitive Skins

In vorige edities kwamen er al twee andere verpakkingen van Byphasse voorbij, namelijk die voor alle huidtypen. Deze variant is geschikt voor de gevoelige huid, maar ik merkte dat mijn huid er toch wat geïrriteerd door raakte. Voor mij een no-go dus, helaas.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want ik ben er niet echt tevreden over.

Freeman Creamy Scrub Apricot

Freeman is een merk met een hoop fijne maskers en scrubs en dit is de eerste scrub welke ik heb geprobeerd. Deze scrub bevat abrikoosextracten en vitamine C en E. De tube bevat een dikke crème met redelijk grove scrubdeeltjes. Mijn huid is erg gevoelig en ik heb het gevoel dat de deeltjes net iets te grof zijn, maar de scrub werkt verder fijn.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, maar misschien ga ik een andere variant proberen als mijn andere scrubs op zijn.

opgemaakt 201311 03

The Body Shop Body Butter Vineyard Peach

Deze body butter is echt zó lekker! De geur is echt heerlijk en ik kan dan ook aan mijn armen blijven ruiken, haha. Deze geur was helaas een limited edition en volgens mij inmiddels niet meer verkrijgbaar. Ik heb gelukkig nog op tijd een back-up kunnen inslaan!

Zou ik dit opnieuw kopen? Als de geur terugkomt, zeker weten!

Secret Deodorant Shower Fresh

Dit is echt de ontdekking van het jaar voor mij. Ik zweet heel snel en ondertussen heb ik al ongeteld veel deodorants geprobeerd, zonder resultaat. Deze deodorant is jammer genoeg alleen verkrijgbaar in Amerika, maar wat werkt hij goed! De geur is neutraal, maar toch lekker fris. De deo houdt mijn oksels in ieder geval de hele dag droog en ja, dat is echt een wonder.

Zou ik dit opnieuw kopen? Een dikke vette JA!

opgemaakt 201311 04

Bourjois Healthy Balance Unifying powder (beige clair, nr. 53)

Dit poeder vond ik erg fijn in gebruik, maar was eigenlijk te donker voor mijn gezicht. Ik heb ook nummer 52 gehad, maar die was weer te geel.. De poeders werken voor mij goed, dus ik heb deze wel zo goed als opgemaakt.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja, als er een kleur bij zou komen die beter bij mijn gezicht past.

Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder (silky beige, nr. 005)

De kleur van dit poeder past heel goed bij mijn gezicht. Het poeder werkt ook nog eens goed, dus ik ben helemaal tevreden!

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja. Sterker nog, de tweede heb ik al in gebruik!

opgemaakt 201311 05

Cien Beauty Nagellak Remover

Deze remover kocht ik begin dit jaar op de huishoudbeurs voor een euro volgens mij. Het merk ken ik verder niet, maar het doet prima zijn werk.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nagellak removers vliegen er bij mij doorheen, dus wie weet komt hij nog eens langs.

Etos Handzeep Sensitive

Bij de gootsteen en in de badkamer heb ik een handzeep staan. Het merk van de handzeep maakt mij niet zo heel erg veel uit. Deze handzeep vind ik dan ook niet heel erg speciaal, maar hij werkt prima!

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik koop handzeep meestal in de aanbieding, dus het ligt eraan welke er in de aanbieding zijn.

Deze keer voornamelijk producten welke ik dagelijks gebruik én allemaal heb opgemaakt (dus niet weggegooid, zoals in de vorige maanden)! Ik probeer mijn stash wat uit te dunnen en ik ben al aardig op weg, toch?

Welke producten heb jij opgemaakt afgelopen tijd?

Posted on 5 December, 2013 in Personal, Review
Tags: , , , , , , , ,10 reacties

CommentLuv badge