Gosh Frosted Nail Lacquer – Frosted Gold (02) & Frosted Purple (03) | Love Lacquer

gosh frosted nail lacquer frosted sand 02

De liquid sand trend houdt maar niet op en ik ben blij toe, want ik vind ze prachtig. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aanwinsten van Gosh zien!

gosh frosted nail lacquer frosted sand 03

Gosh heeft in haar herfst/winter collectie drie lakjes opgenomen welke een zogenaamde frosted sand look hebben, ofwel liquid sand. Ook zegt Gosh dat de finish glittery matt is. Ze doen mij in ieder geval denken aan liquid sand nagellak van OPI, dus ik ben benieuwd!

gosh frosted nail lacquer frosted gold 01

gosh frosted nail lacquer frosted gold 02

gosh frosted nail lacquer frosted gold 03

Ik begin met Frosted Gold, een prachtige goud/champagne kleurige nagellak met veel verschillende soorten glitters.

Kijk je mee naar swatches? Op de volgende foto’s draag ik een laagje OPI base coat en twee laagjes nagellak. De foto’s zijn gemaakt in daglicht zonder flits.

gosh frosted nail lacquer frosted gold 04

gosh frosted nail lacquer frosted gold 05

gosh frosted nail lacquer frosted gold 06

De nagellak dekt net niet goed genoeg met één laagje, dus heb ik twee laagjes aangebracht. Ik denk trouwens dat dit voor de houdbaarheid ook beter is. Maar.. hoe mooi is deze nagellak? Ik vind het echt een perfecte nagellak voor onder de kerstboom, wat jullie?

gosh frosted nail lacquer frosted purple 02

gosh frosted nail lacquer frosted purple 03

gosh frosted nail lacquer frosted purple 01

Frosted Purple is eenzelfde soort nagellak als Frosted Gold, maar dan in het, juist, paars.

Swatches! Op de volgende foto’s draag ik een laagje OPI base coat en twee laagjes nagellak. Ook deze foto’s zijn gemaakt in daglicht zonder flits.

gosh frosted nail lacquer frosted purple 04

gosh frosted nail lacquer frosted purple 05

gosh frosted nail lacquer frosted purple 06

Ook deze kleur dekt net niet met één laagje, maar twee laagjes zijn meer dan voldoende. In daglicht is de nagellak paars, maar neigt deze wat naar zilver. In het licht van een lamp, zonder daglicht, lijkt de nagellak juist meer zilver dan paars. Apart!

De nagellak laat zich verrassend goed verwijderen voor een liquid sand nagellak, al blijven de glitters jammer genoeg wel achter op je vingers. Maar wie mooi wil zijn…

Gosh Frosted Nail Lacquer (8 ml) kost € 7,29 en is (beperkt) verkrijgbaar bij o.a. geselecteerde filialen van Kruidvat. In mijn Koopjes Top 3 van afgelopen week konden jullie al lezen dat Gosh in de aanbieding is bij Kruidvat, namelijk 1+1 gratis!

Ben jij de liquid sand trend al beu of mogen er nog vele kleuren bij komen?

Posted on 15 December, 2013 in Uncategorized12 reacties  15 December 2013 om 7:22 uur

  Ik heb er een paar en ik vind ze heel mooi maar draag ze weinig omdat ik tijdens het schoonmaken altijd dat knarsende strand zand gevoel krijg. Maar het effect vind ik mooi!  15 December 2013 om 9:34 uur

  De laatste vind ik erg mooi!  15 December 2013 om 9:37 uur

  Ze zijn mooi!  15 December 2013 om 10:53 uur

  ik vind ze echt gorgeous!  15 December 2013 om 11:05 uur

  Ik vind ze allebei erg mooi maar als ik koet kiezen vind ik het gouden lakje het mooiste  15 December 2013 om 12:48 uur

  Wauw, de gouden is ook erg mooi! Maar ik heb al een Honey Ryder dus word een beetje dubbel denk ik dan.  15 December 2013 om 12:55 uur

  Vooral het tweede lakje vind ik erg leuk, goud is niet helemaal mijn kleur haha.  15 December 2013 om 14:44 uur

  Wat een mooie lakjes! Perfect voor de feestdagen.  15 December 2013 om 20:24 uur

  vooral de gouden blijf ik onwijs gaaf vinden!  15 December 2013 om 22:11 uur

  Prachtige kleuren!  17 December 2013 om 15:21 uur

  Wow, dat zijn echt prachtige lakjes! Ze doen me ook heel erg aan die Brocades van Maybelline denken, heel mooi <3  17 December 2013 om 15:22 uur

  Ik vind ze allebei erg mooi!