Golden Rose Jolly Jewels – 108 | Love Lacquer

golden rose jolly jewels 108 04

Over een paar dagen is het alweer kerst en wat zijn de feestdagen nou zonder glitters? Juist: weinig. Daarom laat ik jullie vandaag een prachtige nagellak bomvol glitters zien!

golden rose jolly jewels 108 01

golden rose jolly jewels 108 02

De Jolly Jewels van Golden Rose staan al een tijdje op mijn wishlist en steeds kwam het er maar niet van om er één aan te schaffen. Laatst bood iemand deze nagellak te ruil aan en dat kon ik natuurlijk niet weerstaan!

golden rose jolly jewels 108 03

Jolly Jewels 108 heeft een roze/rode transparante basis en bevat roze/rode en zilveren glitters in twee formaten.

golden rose jolly jewels 108 05

Het flesje was al een aantal keer gebruikt, maar dit vond ik geen probleem. Ik heb immers nog nooit een nagellak opgemaakt, jij wel? De glitters van de nagellak vinden de rand van het flesje nogal aantrekkelijk, zoals je op de foto kunt zien. Dit is niet echt handig, want de dop draait niet helemaal meer goed vast..

Genoeg gekletst, tijd voor swatches. De volgende foto’s heb ik gemaakt in daglicht, zonder flits.

golden rose jolly jewels 108 06

golden rose jolly jewels 108 07

golden rose jolly jewels 108 08

Op mijn wijs- en middelvinger heb ik twee dikke laagjes aangebracht (lees: kwastje niet afgeveegd) en op mijn ringvinger en pink twee dunnere laagjes. Je kunt goed zien dat de nagellak slecht dekt, maar dit is geen probleem door de glitter overload die er uit het flesje komt.

Om de nagellak te sealen, bracht ik (na het maken van de foto’s) nog een laagje top coat aan, want ik bleef al snel overal achter hangen met mijn nagels. Toch begon de nagellak binnen een dag al te chippen.. De volgende ochtend probeerde ik mijn haren te wassen en dit ging vrijwel niet. Ik bleef maar achter mijn haren hangen en hele stukken nagellak kwamen van mijn nagels af. Verwijderen leek mij een goed plan, maar dit duurde een stuk langer dan ik dacht. De glitters wilden maar niet loskomen en dus besloot ik maar te soaken: watje met remover op je nagel, dicht wikkelen met aluminiumfolie en ongeveer 10 minuten laten zitten. Dit ging gelukkig goed, maar de glitters zaten echt overal (en nog steeds..). Bummer!

Golden Rose Jolly Jewels (10,8 ml) kost € 3,95 per stuk en is o.a. verkrijgbaar bij de shop van Miss Lipgloss en Enchantra.

Bestaat er glitternagellak die wél gemakkelijk te verwijderen is, ik ben benieuwd!

Posted on 22 December, 2013 in Uncategorized11 reacties  22 December 2013 om 9:12 uur

  Mooi lakje!  22 December 2013 om 9:27 uur

  De jolly jewels zijn erg mooi!, wij verkopen ze ook sinds kort in onze winkel/webshop  22 December 2013 om 11:16 uur

  Ik vind het echt een super mooi en leuk lakje  22 December 2013 om 13:03 uur

  die is wel echt perfect voor de feestdagen :D  22 December 2013 om 13:24 uur

  Jammer dat het een lastig lakje is, maar hij is wel erg mooi.  22 December 2013 om 17:37 uur

  Ik heb hetzelfde probleem met Jolly Jewels glitters, ik blijf dan ook overal aan vast handen. En ja, ze zien er mooi uit.. maar pff het eraf halen.  22 December 2013 om 22:27 uur

  Mooi zeg! Ik heb 102 in mijn stash, maar wat een drama met verwijderen. Maar mooie lakken idd! Zeker voor de kerst :)  23 December 2013 om 17:18 uur

  mooi lakje.x  23 December 2013 om 18:09 uur

  Wauw, wat een prachtig lakje! x


  Wendy

  23 December 2013 om 19:59 uur

  Oh wat leuk!  23 December 2013 om 21:57 uur

  Mooi lakje ^^