Essie - Licorice (88) & Bourjois 1 Seconde - Top Coat Vampire Vanity (32) - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

essie licorice bourjois vampire vanity 04

Iedere zondag laat ik jullie een nagellak zien. Vorige week is dit helaas niet gebeurd, dus vandaag laat ik er jullie gewoon twee zien! Kijk je mee naar deze feestelijke combinatie?

essie licorice 03

essie licorice 04

Ik begin met Licorice van Essie, een zwarte nagellak die iedereen gewoon in haar bezit MOET hebben. Waarom? Hij dekt in één laagje! Een zwarte nagellak die dekt in één laagje: wow! Deze nagellak komt trouwens gewoon uit de vaste collectie van het merk.

Tijd voor swatches. Op de volgende foto’s draag ik een laagje OPI Start To Finish en maar één laagje nagellak. De foto’s zijn in zonlicht, zonder flits genomen.

essie licorice 01

essie licorice 02

Dekking? Check. De nagellak heb ik trouwens op deze foto al een dag op. Alleen bij mijn ringvinger zie je een hele kleine chip, maar ik had dan ook geen top coat gebruikt. Ik ben groot fan van Essie, maar ik sta echt te kijken van de kwaliteit van deze nagellak. Dikke aanrader wat mij betreft!

bourjois vampire vanity 01

bourjois vampire vanity 02

bourjois vampire vanity 03

Vorig jaar zat er een top coat in de kerstcollectie van OPI met echt goud welke bijna 40 euro (!) kostte. Bourjois komt dit jaar met een iets goedkopere versie in haar najaarscollectie Gold Is Back: Vampire Vanity. Ik weet helaas niet of dit echt een dupe is, omdat ik de top coat van OPI niet in mijn bezit heb.

De nagellak is transparant en bevat gouden stukjes voor een ‘gold leaf effect’. Weer eens wat anders dan de standaard glitters die we gewend zijn.

Swatches! Ik heb twee laagjes Vampire Vanity aangebracht over het laagje Essie van hierboven. Ook deze foto’s zijn in zonlicht, zonder flits genomen.

essie licorice bourjois vampire vanity 01

essie licorice bourjois vampire vanity 02

De nagellak geeft een speels, maar toch luxe effect aan je nagels. Het is echt een hele klus om de stukjes op je nagels te krijgen.. De nagellak is vrij dik en neemt  aardig wat glitters mee uit het potje. Door de dikke substantie ben je alleen verplicht om het kwastje af te strijken, waardoor je weer een hoop glitters verliest. Uiteindelijk ben ik wel even bezig geweest om een fatsoenlijk aantal glitters op mijn nagels te krijgen. Op de foto zie je twee laagjes en jammer genoeg zijn de glitters niet echt eerlijk verdeeld over mijn nagels. Ach ja. Ik was blij dat ze erop zaten, haha!

essie licorice bourjois vampire vanity 03

Essie nagellak (13,5 ml) kost € 10,16 en is verkrijgbaar bij DA, Etos en in webshops, zoals Bol.com (€ 9,99). Bourjois nagellak (9 ml) kost € 8,49 en is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en parfumeries.

Weet jij al wat je op je nagels gaat dragen met de feestdagen?

Posted on 1 December, 2013 in Beauty, Nagels, Review
Tags: , , , , , ,17 reacties

CommentLuv badge