Essie – Leading Lady (246) | Love Lacquer

essie leading lady 05

Afgelopen week ben ik veel bezig geweest met mijn studie, dus was het even wat rustiger op mijn blog. Maar.. vandaag heb ik weer een blogpost voor jullie en wel van een grote favoriet in mijn stash, namelijk Leading Lady van Essie!

essie leading lady 01

essie leading lady 03

essie leading lady 02

Essie komt regelmatig met nieuwe (limited) collecties en deze nagellak draagt de naam van de wintercollectie van 2012, namelijk Leading Lady. Deze collectie bestaat uit zes sprekende kleuren. Leading Lady is een roze/rode transparante nagellak met rode en zilveren glitters.

Tijd voor swatches. De eerste foto is gemaakt in daglicht, zonder flits en de andere in zonlicht, tevens zonder flits.

essie leading lady 06

essie leading lady 07

essie leading lady 09

essie leading lady 08

Het was lastig om foto’s te maken, omdat mijn camera moeilijk kon scherpstellen door de glitters.. Op de foto’s heb ik drie laagjes aangebracht op mijn wijs- en middelvinger en twee laagjes op mijn ringvinger en pink. Zoals je ziet dekt de nagellak nog niet helemaal in twee laagjes, maar prima in drie laagjes. Je kan de nagellak natuurlijk altijd als top coat gebruiken over een andere (donkere) nagellak heen, zodat je er langer mee doet.

Ik hou van donker rode nagellak, maar het verwijderen is altijd zo’n klus. Deze prachtige nagellak wil het liefst wonen op mijn nagels volgens mij, want de kleur blijft aardig achter op mijn nagels. Bereid je dus voor en pak er een groot pak watten en een fles remover bij!

Essie nagellak (13,5 ml) kost € 10,49 en Leading Lady was tijdelijk verkrijgbaar. Een tijdje terug was deze collectie te koop bij Big Bazar voor maar € 2,99 per stuk (!) en als je geluk hebt, kun je deze misschien nog vinden. Verder zul je hem in de winkel niet meer tegenkomen, maar online kun je hem vast nog scoren via Ebay. Wil je toch liever naar de winkel? Kijk dan eens naar Toggle To The Top van de wintercollectie van dit jaar; deze lijkt namelijk heel erg veel op Leading Lady!

Ik ben benieuwd wie er van jullie allemaal Leading Lady in bezit hebben!

Posted on 21 December, 2013 in Uncategorized13 reacties  21 December 2013 om 8:23 uur

  die is zo pretty :D  21 December 2013 om 8:28 uur

  Het is een mooi lakje, heb deze ook  21 December 2013 om 9:31 uur

  Prachtig lakje, ik heb hem ook!  21 December 2013 om 14:25 uur

  Een prachtig kleurtje, deze staat ook nog op mijn wishlist!  21 December 2013 om 14:41 uur

  het is en blijft een prachtige lak, heb hem zelf ook vorig jaar gekocht en nog geen moment spijt van gehad.  21 December 2013 om 15:08 uur

  Vind dit nog steeds een mooie kleur :)  21 December 2013 om 20:45 uur

  Ik heb deze nog ongeopend liggen. Vind hem toch best tegenvallen. Maar misschien komt dit omdat ik een hekel heb aan rode nagellak verwijderen.  22 December 2013 om 0:45 uur

  Ik heb hem ook en ben er zo blij mee! Ik draag er vaak een ‘normale’ donkerrode lak onder voor een wat intenser effect.  22 December 2013 om 19:24 uur

  Ik heb ‘m ook in de kast staan! Misschien maar eens gebruiken haha  23 December 2013 om 17:22 uur

  Een van mijn favorieten~!!
  Ik heb m zelfs 2x in mijn stash,, Had m al en kreeg m toen oook nog voor me verjaardag!
  x  23 December 2013 om 19:02 uur

  Ik hou zo erg van deze kleur! Ik heb hem zelf ook en ik heb er pas ook een post over gemaakt. Maar ik heb het idee dat hij er bij mij iets glitteriger uitziet?! Maar kan ook aan de foto’s liggen. Dit lakje is perfect voor Kerst. Fijne feestdagen.


  Wendy

  23 December 2013 om 19:59 uur

  De nagellak komt op de foto’s inderdaad niet helemaal over, zoals de nagellak echt is. De nagellak zit vol met glitters, echt heel mooi!  23 December 2013 om 21:58 uur

  Mooi lakje voor de kerst