Essence Colour & Go – Go Bold! (140) | Love Lacquer

essence colour & go go bold! 09

Kerstmis komt steeds dichterbij en ik wil jullie graag een aantal lakjes uit mijn stash laten zien, welke ik uitermate geschikt vind om te dragen tijdens de feestdagen. Eén daarvan is deze stiekem vergeten, maar prachtige nagellak van Essence: Go Bold!.

essence colour & go go bold! 05

essence colour & go go bold! 07

essence colour & go go bold! 06

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een review schreef over nagellak van Essence. Nagellak van dit merk heeft mij namelijk nooit echt getrokken, dus liet ik ze liever staan in de winkel. Al moet ik zeggen dat ik wel een paar hele mooie lakjes van een Twilight limited edition in mijn bezit heb, waar ik heel erg blij mee ben!

essence colour & go go bold! 08

Go Bold! is een nagellak uit de vaste (al enige tijd geleden vernieuwde) collectie van Essence. Deze nagellak heb ik ooit eens gewonnen bij een winactie en verdween vrijwel meteen ergens achterin mijn stash. Ik besloot hem er maar eens bij te pakken en wauw, ik ben blij verrast!

Swatches! Op de volgende foto’s draag ik een laagje OPI base coat en twee laagjes nagellak. De foto’s zijn gemaakt in dag- en zonlicht zonder flits.

essence colour & go go bold! 01

essence colour & go go bold! 02

essence colour & go go bold! 03

Ik vond het best lastig om deze nagellak op de foto te krijgen. De nagellak zelf is goud en bevat ook nog eens hele kleine gouden glitters. De lak heeft een dunne substantie en laat zich gemakkelijk over je nagel verdelen en is heel erg snel droog. De kleur dekt in twee laagjes nog niet helemaal, maar ik vind dit prima. Enkel in de schaduw zie je je tips erdoorheen, want in de zon is dit haast niet meer te zien.

essence colour & go go bold! 04

Op deze foto zie je wat ik bedoel. In zonlicht is de finish extreem metallic en mega glanzend, bijna folie-achtig. De nagellak is subtiel in de schaduw, maar ontpopt zich in de zon echt tot een party-animal. Zoals ik al zei ben ik echt blij verrast door deze nagellak, wauw! Bij het verwijderen van de nagellak zaten mijn vingers onder de nagellak, dus bereid je voor op een klusje.

Essence Colour & Go (8 ml) kost € 1,69 en is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij folie-achtige nagellak in jouw stash?

Posted on 14 December, 2013 in Uncategorized11 reacties  14 December 2013 om 7:56 uur

  Ik dacht dat ik bijna geen foil achtige nagellak had maar de laatste tijd is daar toch wel verandering in gekomen. Zelf ben ik erg blij met essence omdat ik de kwast fijn vind, maar ook de lakken die vaak in 1 laagje al bijna dekkend zijn en de droogtijd vaak kort is. 1 nadeel heb ik wel een dat is als je er een sneldrogende topcoat over doet sommige lakken “krimpen” maar dat heb ik ook met dure lakken gehad.  14 December 2013 om 8:35 uur

  ik vind ‘m best mooi voor de feestdagen!  14 December 2013 om 8:48 uur

  Het is een mooie kleur  14 December 2013 om 9:25 uur

  Mooi lakje!  14 December 2013 om 10:17 uur

  Mooi lakje! Ik heb deze nog niet


  Wendy

  14 December 2013 om 10:49 uur

  Hmm, dan denk ik dat het misschien aan de top coat ligt. Ik gebruik weleens de RapiDry top coat van OPI en daarbij heb ik nergens last van.  14 December 2013 om 13:05 uur

  Ziet er mooi uit! Ik zie ook al meteen allemaal nail arts voor me met dit lakje!  14 December 2013 om 15:35 uur

  Mooi kleurtje!

  Keep on bloggin’,
  Summer  14 December 2013 om 17:41 uur

  Wat een schattig kleurtje. Echt een prachtige kerstkleur, de kleur bevat ook mooie shimmers vind ik persoonlijk.  14 December 2013 om 19:37 uur

  Prachtige kleur!  14 December 2013 om 22:04 uur

  zitten mooie roze achtige glitters in, amazing!