Ciaté Paint Pots – Kitten Heels (036) | Love Lacquer

ciate kitten heels 01

Ciaté is een mooi merk en onder andere bekend van haar adventskalenders. Deze zijn helaas wat aan de dure kant, maar wie weet volgend jaar. Vandaag laat ik jullie in ieder geval een prachtig lakje van Ciaté zien, namelijk Kitten Heels. Kijk je mee?

ciate kitten heels 02

ciate kitten heels 03

De flesjes van Ciaté zijn zoo leuk! Ze hebben een iets andere vorm dan normale flesjes en ik beeld me al meteen in hoe het eruit zou zien als er tien flesjes achter elkaar staan in mijn stash. En dat strikje, echt te lief!

ciate kitten heels 04

This is your classic red shade with a slight chrome finish. Very futuristic in a feminine sort of way. Best worn with high heels to raise the fashion stakes.

Ciaté Kitten Heels is een rode nagellak welke wat naar oranje neigt. De lak bevat een mooie lichte shimmer welke rood/oranje/geel/goud is, afhankelijk van het licht.

Tijd voor swatches! Op de volgende foto’s draag ik een laagje OPI base coat en twee laagjes nagellak. De foto’s zijn gemaakt in daglicht zonder flits.

ciate kitten heels 05

ciate kitten heels 06

ciate kitten heels 07

Mooi of niet? De nagellak is echt prachtig, maar dekt helaas wat slecht. De lak dekt namelijk pas bij drie (dunne) laagjes. De shimmer is op de foto’s niet echt te zien, omdat de zon niet fel scheen. Jammer, want als de zon zich goed laat zien is de nagellak op haar mooist. De kleur van Kitten Heels doet mij heel erg denken aan She’s Amazing van Anny (check deze swatches van Helen), al is dit dan de niet-liquid sand versie natuurlijk.

Ciaté Paint Pots (13,5 ml) kost € 9,95 en is o.a. verkrijgbaar bij The Make Up Spot. Zelf heb ik deze nagellak afgelopen week gekocht bij Pink Lady Make-up voor maar € 3,00, omdat de eigenaresse met haar webshop gaat stoppen. Helaas had ik één van de laatsten, maar ze heeft nog wel andere leuke producten welke ze voor een spotprijsje verkoopt. Op is echt op, dus wees er wel snel bij!

Kende jij het merk Ciaté al?

Posted on 8 December, 2013 in Uncategorized9 reacties  8 December 2013 om 9:19 uur

  Mooie nagellak  8 December 2013 om 11:13 uur

  Wat een mooi kleurtje!  8 December 2013 om 11:26 uur

  oeh erg mooi en classy :D  8 December 2013 om 12:11 uur

  Mooi zeg, echt een kerstkleurtje! Ik vind de flesjes van Ciaté ook geweldig <3  8 December 2013 om 14:32 uur

  Die flesjes vind ik altijd super leuk :) de kleur trouwens ook!  8 December 2013 om 15:36 uur

  Ik snap waarom je hem mooi vind! Wel jammer dat hij zo slecht dekt.  8 December 2013 om 15:49 uur

  gaaf lakje! Sowieso vind ik de lakken van Ciate erg mooi  8 December 2013 om 17:44 uur

  Mooie foto’s heb je gemaakt!
  Lijkt me echt een prachtig lakje.
  Er staat een winactie online op mijn blog, doe je mee?
  Liefs  8 December 2013 om 19:01 uur

  Mooi lakje , ik heb de sugar plum!!