Catrice Ultimate Nail Lacquer – Allure (C04) | Love Lacquer

catrice allure thrilling me softly 07

Sinds mijn (niet echt goede) ervaring met de nieuwe nagellak van Catrice loop ik bijna straal het schap voorbij. Toen ik laatst in de Kruidvat liep viel mijn oog op de LE Thrilling Me Softly. De nagellak Allure lachte me toe, dus ik kon het niet laten om haar een kans geven!

catrice allure thrilling me softly 03

catrice allure thrilling me softly 05

catrice allure thrilling me softly 06

De limited edition Thrilling Me Softly liet ik jullie al zien in mijn laatste Persnieuws en deze collectie bevat vijf flesjes nagellak. Allure is er één van en is een mooie dieprode nagellak met een lichte rode/roze/paarse shimmer.

Op de volgende foto’s draag ik een laagje OPI base coat en twee laagjes nagellak. De foto’s zijn gemaakt in daglicht zonder flits.

catrice allure thrilling me softly 01

catrice allure thrilling me softly 02

Toen ik de foto’s maakte werd het al wat donker buiten, waardoor de kleur van de nagellak op de foto’s niet goed overkomt zoals hij in werkelijkheid is. De kleur is in het echt donkerder en lijkt precies op de kleur van een wijnstok van de kermis. Als je goed kijkt op de foto’s kun je her en der wat shimmer ontdekken, maar in werkelijkheid is deze iets opvallender. De nagellak dekt in twee dunne laagjes en droogt redelijk snel.

De limited edition Thrilling Me Softly was (beperkt) verkrijgbaar tot en met november bij Kruidvat en Trekpleister, maar wie weet kun je hem nog vinden bij jouw filiaal (in het schap of in de kortingsbakken). De nagellak (10 ml) kost € 2,99.

Welke nagellak van een limited edition vind jij helemaal geweldig?

Posted on 7 December, 2013 in Uncategorized13 reacties  7 December 2013 om 15:24 uur

  Mooi kleurtje!  7 December 2013 om 15:24 uur

  Mooie kleur zeg!  7 December 2013 om 16:21 uur

  Mooie kleur, lijkt een beetje op de ene die al in het assortiment zit. Ook een donker rode kleur.  7 December 2013 om 20:07 uur

  Mooi kleurtje zeg! De verpakking ziet er ook leuk uit :)  7 December 2013 om 20:33 uur

  deze collectie heb ik toevallig als 1 van de weinige compleet laten staan XD de lak is wel mooi!  7 December 2013 om 20:47 uur

  Ik vind het kleurtje zeker niet verkeerd. Toch vind ik de lakken in deze LE niet erg uniek.


  Wendy

  7 December 2013 om 21:29 uur

  Dat snap ik wel, want ze waren ook niet heel erg bijzonder. De shimmer in deze nagellak vond ik wel heel mooi, dus ik was erg benieuwd naar hoe de kleur eruit zou zijn op mijn nagels.


  Wendy

  7 December 2013 om 21:30 uur

  Ik vind de LE’s van Catrice sowieso de laatste tijd wat tegenvallen eigenlijk.  7 December 2013 om 22:46 uur

  Mooi lakje , ik heb hem ook  7 December 2013 om 23:56 uur

  Hij is inderdaad qua kleur heel mooi, ik heb hem ook en als en paar keer opmaken nagels gehad.  8 December 2013 om 13:04 uur

  Wat is het lakje mooi! Echt iets voor kerst!  8 December 2013 om 16:59 uur

  Jammer dat hij op de foto’s niet zo donker lijkt als in real life.
  Was ook best verrast toen ik de licht rode kleur zag ;)

  Liefs, Susan


  Wendy

  8 December 2013 om 19:13 uur

  Dat klopt ja. Ik heb het er ook bij gezet toch?