Ruilen via Beauty Trade #1 - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

BT1

Beautyproducten in je stash die je niet (meer) gebruikt. Herkenbaar? Lees dan verder!

Een tijdje terug heb ik samen met een paar andere meiden Beauty Trade opgericht. In deze groep op Facebook mag je producten uit supriseboxen (zoals Glossybox en Truly Yours), maar ook andere cosmetica ruilen met een ander lid van de groep. De groep heeft inmiddels al meer dan 150 leden!

Naast deze groep hebben we nog een groep opgericht: Beauty Trade Boxspoilers. Zoals de naam al doet vermoeden mag iedereen (die lid is van de groep natuurlijk) foto’s plaatsen met betrekking tot de inhoud van diverse boxen. Voorbeelden zijn: Glossybox, Truly Yours, Beautybox, VIP-box en boxen bij (nieuwe) abonnementen van tijdschriften.

Ondertussen ben ik alweer meer dan een jaar lid van Glamourswitch en wat zou een eigen ruilgroep zijn zonder ruilen?

ruilen 02

Ik ruilde een shampoo en conditioner van John Frieda (aantal keer gebruikt) en een masker van Dr. van der Hoog tegen…

ruilen 01

Een handcrème, douchegel en body butter van het merk I love… De dop van de douchegel was helaas tijdens de verzending kapot gegaan, waardoor er al wat uit de fles was. Niet veel gelukkig!

ruilen 03

Ook ruilde ik een dagcrème van Cattier en een serum van Biosilk tegen…

ruilen 04

Een nagellak van Essie, l’Oreal en Calvin Klein. Ik zat middenin mijn tentamenperiode, dus mijn ruilmaatje wilde mij wat verwennen. Ze deed er een paar oorbellen bij, wat snoepjes en twee samples. Lief!

ruilen 06

Tot slot ruilde ik een parfum van The Body Shop (uit mijn Beautylab Box) en een Kryolan blush uit een Glossybox tegen…

ruilen 05

Twee body butters van The Body Shop in de geur aardbei, een sample van Macadamia Healing Oil Treatment en (niet op de foto) een mini Gamila Secret Wild Rose Face Oil.

Leuke ruilen of niet? Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe spulletjes en ik kan niet wachten om ze te gaan proberen! Heb ik je al op een idee gebracht? Ik zou zeggen: zoek vooral je stash eens uit en meld je aan bij Beauty Trade!

Wist jij al dat er ruilgroepen bestaan op Facebook en zo ja, ruil je zelf ook?
15 reacties  21 November 2013 om 8:34 uur

  Wat een grappig concept! Ik kende dit nog niet.
  Daisy recently posted…Foto’s met IrosMy Profile

  Wendy

  21 November 2013 om 13:58 uur

  Voel je vooral vrij om jezelf aan te melden! :)  21 November 2013 om 8:43 uur

  Leuk logo.. ;)

  Maar jaaaa ik heb ondertussen ook al heel wat ruilingen op mijn naam staan… het is een soort van voordelig shoppen! Elke keer weer superleuk als er een vlop op de deurmat ligt of een pakketje bezorgd wordt! :D
  Kirsten recently posted…Finn & KikiMy Profile

  Wendy

  21 November 2013 om 13:59 uur

  Haha ja, nogmaals bedankt voor het leuke ontwerp Kirsten! En die enveloppen vind ik ook altijd zo leuk. Soms vergeet ik dat ik iets heb geruild en dan ligt er ineens weer een cadeautje in de brievenbus!  21 November 2013 om 11:30 uur

  Ik kende dit ook nog niet. Ik ga eens kijken.

  Wendy

  21 November 2013 om 14:00 uur

  Gezellig en veel plezier alvast met ruilen!  21 November 2013 om 12:16 uur

  Leuk dat je dit laat zien!
  Kim / Vintage & Beauty recently posted…‘Lovely vintage shopping tip’My Profile  21 November 2013 om 12:55 uur

  Jaa mensen, jullie moeten echt lid worden is onwijs leuk!
  Monique recently posted…Swatch: OPI – My Private JetMy Profile  21 November 2013 om 13:22 uur

  Wat een leuke ruilingen heb je gedaan! Ik heb me aangemeld bij jullie Facebookgroep :D
  Amy recently posted…December wishlistMy Profile

  Wendy

  21 November 2013 om 14:01 uur

  Dankje en wat gezellig! Heel veel plezier alvast met ruilen! :)  21 November 2013 om 14:51 uur

  Ik vind het zo’n leuke pagina. Die dagcreme heb ik ook via een ruile, fijne creme!!
  beautybyts recently posted…Stopt Truly Yours Box ermee?My Profile  21 November 2013 om 15:37 uur

  Leuk!! Ik heb me aangemeld! Ik zat bij een andere ruilgroep maar de sfeer vond ik daar echt niet heel fijn waardoor ik nooit de stap heb gezet om wat te gaan ruilen… Deze groep ziet er beter uit! Ik ga binnenkort maar eens even wat dingetjes er op zetten!

  Bedankt voor de tip!
  Lisanne recently posted…Pers | Essence Trend Edition ‘Super Heroes’My Profile

  Wendy

  21 November 2013 om 20:43 uur

  Ik zat eerst ook bij een andere ruilgroep en de sfeer sprak me daar ook echt niet aan. Leuk om te horen dat je te spreken bent over onze groep!  21 November 2013 om 15:43 uur

  Ik ben ook lid! Maar ik heb er nog niks geruild tot nu toe. Komt vast nog ;)
  Roxanne Logister recently posted…Tip: alleen vanavond tussen 17 uur en 20 uur! Make-up 1+1 gratis bij Kruidvat!My Profile


  Kirsten

  21 November 2013 om 16:41 uur

  Wow leuke ruilingen deze week Wendy! :D Ik moet van de mijne binnenkort ook maar weer een artikeltje maken. Hoe meer leden, hoe gezelliger!

CommentLuv badge