Opgemaakt - September & oktober 2013 - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

opgemaakt 201310 05

Ik blijf het zeggen, maar wat gaat de tijd toch snel! School is alweer twee maanden aan de gang en de eerste tentamens zijn achter de rug. Tijd om jullie te laten zien wat ik de afgelopen twee maanden heb opgemaakt!

opgemaakt 201310 03

Mylène Gelaatspeeling

Deze peeling kocht ik een tijdje geleden bij een Mylène party. De peeling is zacht van structuur en zit vol met hele kleine korreltjes. Veel peelings/scrubs zijn te grof voor mijn gevoelige huid, maar deze was fijn genoeg. Eindelijk iets gevonden!

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja, de volgende ligt zelfs al in de kast!

Byphasse Make-up Remover Wipes All Skin Types

Bij de op=op voordeelshop kocht ik drie van deze boxen voor een fijn prijsje. De doekjes zijn wat dun en scheuren snel, maar doen verder prima hun werk. Ze irriteren mijn huid niet en maken goed schoon.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want op dit moment gebruik ik een andere variant.

opgemaakt 201310 02

Dove Maximum Protection Anti-transpirant crème

Deze deodorant heb ik al eens eerder opgemaakt en vind hem nog steeds erg fijn. Ik zweet vrij snel en ik had nog geen deodorant gevonden die dit goed tegenhield. Al heb nu ik wel een betere gevonden..

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, deze zomer heb ik Secret ontdekt en dit werkt nog beter dan deze stick!

iWear All-in-1 Supreme+ Multi-Purpose Disinfecting Solution (lenzenvloeistof)

Zoals jullie weten is dit mijn vaste vloeistof van Pearle.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja.

opgemaakt 201310 01

The Body Shop Love Etc… Eau de Parfum

Toen ik deze producten net had, schreef ik een review over ze. Mijn eerste producten van The Body Shop. Inmiddels is dit alweer een tijdje geleden en heb ik genoeg producten van The Body Shop! Ik hou echt van deze parfum en de tweede heb ik dan ook al in gebruik.

Zou ik dit opnieuw kopen? Dit is allang gebeurd!

The Body Shop Love Etc… Body Butter

Zoals ik hierboven al zei heb ik deze producten al een tijdje. De body butter vond ik om één of andere reden niet heel lekker ruiken en zette ik in de badkamer in de hoop dat ik hem zou gaan gebruiken. Hier heeft ‘ie een hele tijd doorgebracht, totdat ik hem laatst wilde gebruiken. De body butter was in het midden een beetje geel uitgeslagen en rook nu écht niet lekker meer. Tijd om weg te gooien helaas.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik was niet kapot van de geur van deze body butter, dus nee.

opgemaakt 201310 04

Beauty By Fancy

Ooit, in een ver verleden, ontving ik deze nagellak bij de Fancy. Dit tijdschrift bestaat inmiddels al niet meer en de nagellak wil niet meer opengaan.. Genoeg reden om weg te gooien dus.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Bourjois Liner Effect Mascara

De borstel van deze mascara bevat twee kanten: een korte en een lange. De lange kun je gebruiken voor je bovenwimpers en de korte voor je.. juist. Dit werkte heel fijn, maar na een aantal weken begon de mascara te vlekken onder mijn ogen. Vreemd.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want ik hou van mascara’s testen!

Essence All About Matt! Fixing Compact Powder

Lang heb ik het losse poeder van Catrice gebruikt, maar ik hoorde goede verhalen over dit vaste poeder van Essence. Ik ben er heel blij mee, want hij matteert prima! Jammer genoeg heb ik dit product niet opgemaakt, want hij is in mijn tas kapot gegaan. Overal lagen stukjes poeder en naar mijn mening was hij niet meer te redden..

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja, een nieuw poeder is al in gebruik!

Lush Honey I Washed The Kids

Niet op de foto; ik heb ook nog een zeep van Lush opgemaakt. De geur vond ik lekker, maar de volgende keer zou ik toch voor een andere zeep gaan denk ik.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, maar ik heb wel een andere zeep van Lush besteld.

Heb jij nog fijne producten opgemaakt afgelopen tijd?
6 reacties

CommentLuv badge