BE Creative Make Up – Smoothie (003) | Love Lacquer

be creative make up smoothie 07

Deze nagellak ontving ik een week geleden in de goodiebag van de Grazia Beautybloggers Masterclass. Ik kon niet wachten om hem te proberen! Kijken jullie mee?

be creative make up smoothie 03

be creative make up smoothie 04

be creative make up smoothie 05

BE Creative Make Up heeft 21 tinten nagellak in haar assortiment en Smoothie is er daar dus één van. Het merk zegt het volgende over de nagellak:

NAIL LACQUER met de allernieuwste Expert IV geltechnologie is een nieuwe generatie nagellak: bijzondere lak in diepe rijke en levendige kleuren die eenvoudig aan te brengen zijn voor een glanzende en perfecte afwerking. NAIL LACQUER is moeiteloos, perfect en eenvoudig aan te brengen. Schilfert niet, vervaagt niet en heeft een stijlvolle kleur met een levendig en glanzende afwerking die dag na dag blijft.

Gemakkelijk aan te brengen en een kleur die goed blijft zitten dus. Klinkt als beloftes van andere merken, maar toch ben ik benieuwd!

be creative make up smoothie 06

De nagellak heeft iets dat ik nog nooit bij een ander merk heb gezien, namelijk twee doppen. De dop die nog op het flesje zit houdt de nagellak goed (zoals bij andere merken), maar wat is dan de bedoeling van de andere dop? Deze kun je neerzetten op tafel en er je vinger op leggen tijdens het lakken. Handig als je goed bent in knoeien, maar ik zou het niet zo snel gebruiken, jij?

Zie je trouwens de aparte vorm van het flesje? Tijdens het lakken kun je het flesje tussen je vingers klemmen en laat je het, door de inkepingen, niet vallen. Ook dit is handig bedacht, al zet ik mijn flesje gewoon neer op tafel..

Genoeg gekletst. Tijd voor swatches! Op mijn nagels draag ik een laagje OPI base coat en twee laagjes nagellak. De foto’s zijn in zonlicht, zonder flits genomen.

be creative make up smoothie 01

be creative make up smoothie 02

De kleur van de nagellak is een beetje roze, maar neigt ook naar bruin en wat oranje. Apart, maar wel mooi als je het mij vraagt! De kleur maakt mijn handen wat bleek, maar daar stoor ik mezelf niet echt aan. Het eerste laagje was trouwens wat dun, maar bij het tweede laagje zeker dekkend. Het kwastje was aan de dunne kant en lakte, tot mijn verbazing, gelukkig erg fijn.

BE Creative Make Up nagellak (9 ml) kost € 8,99 en is verkrijgbaar in de winkels van ICI Paris XL en online via de webshop. De verzending via de ICI Paris XL webshop is trouwens gratis en de volgende dag al in huis als je voor 16.00 bestelt!

Kende jij het merk BE Creative Make Up al?

Posted on 3 November, 2013 in Uncategorized12 reacties  3 November 2013 om 9:19 uur

  Best een mooie herfsttint :3  3 November 2013 om 9:29 uur

  Mooie en aparte kleur!  3 November 2013 om 9:43 uur

  Mooi kleurtje voor de herfst!  3 November 2013 om 13:38 uur

  Apart kleurtje, maar zo voor de herfst vind ik het wel leuk!  3 November 2013 om 14:36 uur

  Mooi kleurtje!  3 November 2013 om 15:00 uur

  had er niet zo veel van verwacht maar ziet er nog best mooi uit, had hem te nude verwacht maar dat valt echt wel mee  3 November 2013 om 19:27 uur

  Heel mooi zacht kleurtje!  3 November 2013 om 21:15 uur

  Super mooi kleurtje! Niet zo alledaags en standaard!


  Wendy

  3 November 2013 om 21:25 uur

  Ik dacht inderdaad hetzelfde, maar de kleur heeft mij blij verrast!  3 November 2013 om 21:43 uur

  Ik heb dit merk vrijdag voor het eerst in de winkel gezien en vond het er leuk uitzien. Dit lakje vind ik ook erg mooi omdat het niet echt een alledaagse kleur is.  3 November 2013 om 22:15 uur

  Wauw! Jij hebt een mooi kleurtje gekregen. Mijne was paars,niet écht mijn ding maar ik was wel erg tevreden over de kwaliteit van de nagellak. Liefs  5 November 2013 om 19:26 uur

  Heerlijk zacht kleurtje. Kan je echt bij alles dragen. handig!