Sally Hansen Fuzzy Coat – Fuzzy Fantasy (006) | Love Lacquer

sally hansen fuzzy coat fuzzy fantasy 01

Laatst liet ik jullie in de categorie ‘feather nail polish’ al twee Confetti Nail Effect lakjes van Barry M zien. Vandaag laat ik jullie een ander lakje in deze categorie zien, namelijk Fuzzy Fantasy van Sally Hansen.

sally hansen fuzzy coat fuzzy fantasy 02

sally hansen fuzzy coat fuzzy fantasy 03

De laatste tijd is nagellak met zogenaamde veertjes (de sliertjes) een ware trend. Steeds meer merken komen met dit fenomeen op de markt. Zo bracht ook Sally Hansen een collectie uit met maar liefst acht verschillende lakjes!

sally hansen fuzzy coat fuzzy fantasy 04

Fuzzy Fantasy is een transparante nagellak met lichtgroene en witte sliertjes. Op de verpakking staat vermeld dat je twee tot drie laagjes aan moet brengen.

Kijk je mee naar swatches? Ik heb geprobeerd om de nagellak in laagjes op te bouwen, zodat je goed het effect kunt zien van de nagellak. Hierbij moet ik wel zeggen dat ik maar een paar streken per nagel heb gedaan om te kijken hoe de sliertjes zich zouden laten verdelen.

sally hansen fuzzy coat fuzzy fantasy 05

1 laagje

sally hansen fuzzy coat fuzzy fantasy 06

2 laagjes

sally hansen fuzzy coat fuzzy fantasy 07

3 laagjes

Net als bij de Barry M lakjes zou een vierde laagje geen gek idee zijn, maar er zitten dan ook echt vier lagen (transparante) nagellak op je nagels. Normaal doe je dit ook (base coat, twee laagjes nagellak en top coat), maar in verband met de sliertjes kan het misschien een dikke bedoeling worden. Eline kreeg ze wel mooi dekkend (kijk vooral even op Beautylab voor haar prachtige foto’s), maar ik vraag me echt af hoe dat ze dat voor elkaar heeft gekregen!

De nagellak droogt snel, waardoor je de nagellak binnen no-time kan opbouwen. Het verwijderen is daarentegen echt een hel. Deze nagellak is nog erger dan de lakjes van Barry M, waarbij de sliertjes al overal zaten.

De Fuzzy Coat van Sally Hansen  (9,17 ml) kost € 9,99 en is verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Hebben jullie tips om dit soort nagellak dekkend te krijgen?

Posted on 6 October, 2013 in Uncategorized6 reacties  6 October 2013 om 11:49 uur

  leuk kleurtje :D  6 October 2013 om 12:49 uur

  Ik vind dat het een leuk effect geeft!  6 October 2013 om 13:14 uur

  Ik vind de fuzzy coats superleuk :)  6 October 2013 om 20:57 uur

  Ben zelf niet zo heel weg van het resultaat  7 October 2013 om 17:10 uur

  Ik vind het niks voor mij, maar wel leuk bedacht!  7 October 2013 om 17:17 uur

  deze kleur vindt ik erg mooi