Bloggers Battle - Halloween: Nail Art - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

skelanimals_for_halloween_Wallpaper_zdftd

Vanaf deze maand is er iets nieuws op LoveLacquer, namelijk de Bloggers Battle! Deze maand is het thema: Halloween. Ben je benieuwd naar de Bloggers Battle en mijn creatie voor deze maand? Lees dan snel verder!

Wat houdt de Bloggers Battle in? Vanaf deze maand zullen acht bloggers het iedere maand tegen elkaar gaan opnemen. De battle is verdeeld in vier kleinere battles waarin twee bloggers tegen elkaar gaan strijden in een bepaalde categorie (zoals make-up of nagels). Het is nu week drie en ik ben ingedeeld in de categorie nagels tegen… Inge van Stillshiningbeautiful!

skelanimals

Ken je Skelanimals? Ik kan me herinneren dat ze vroeger bij Large kussens verkochten in de vorm van een Skelanimal. Ik ben echt een panda-lover en ChungKee ben ik dan ook nooit meer vergeten. Met deze lieve diertjes in mijn achterhoofd ging ik op zoek naar een leuke nail art!

nail art halloween 2013 06

Ik vond deze te schattige water decals op Ebay (hier) en kon het echt niet laten om ze te bestellen! Je krijgt trouwens wel een groter velletje, maar ik maakte deze foto na gebruik.

nail art halloween 2013 07

Mijn eerste poging ging niet helemaal goed. Ken je de plakplaatjes/tattoos nog van vroeger? Geen idee waarom, maar ik dacht dus dat water decals dit effect zouden hebben. Resultaat: lelijke randen en nagellak die ik eraf kon trekken als kauwgom. Poging 2 ging gelukkig iets beter.

nail art halloween 2013 04

nail art halloween 2013 01

nail art halloween 2013 02

nail art halloween 2013 03

Mijn linkerhand was dus compleet mislukt, want natuurlijk had ik meteen alle nagels verkeerd gedaan. Mijn rechterhand lukte dus iets beter, al was het maken van foto’s nog een hele klus (lees: een camera vasthouden met je linkerhand waarbij het knopje aan de rechterkant van de camera zit).

Ik bracht een laagje base coat aan van OPI, twee laagjes witte nagellak van W7, een Discotech top coat van Miss Sporty en hier overheen de water decals. Het leek me leuk om iets te doen met een glow in the dark effect en bracht daarom de Discotech top coat aan. Wat ik niet wist, was dat de top coat enkel oplicht in UV-licht. Ik deed dus vol verwachting het licht uit in de badkamer en ik zag niets. Bummer.

nail art halloween 2013 05

Wat ik heb gebruikt voor deze nail art:

  • OPI Start To Finish (base coat, top coat & strengthener)
  • W7 White (34)
  • Miss Sporty Discotech (UV-top coat)

Doen jullie iets aan Halloween? Misschien een horroravond of ook een nail art?
8 reacties

CommentLuv badge