Stash: The Body Shop (september 2013) - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

stash the body shop 01

Vorige week liet ik jullie een aantal cijfers van mijn make-up stash zien, maar wat is nou leuker om een stash zelf te bewonderen? Vandaag laat ik jullie een deel van mijn stash zien, namelijk mijn producten van The Body Shop!

stash the body shop 02

Ik zal beginnen met de bekendste producten van The Body Shop: de body butters! Nu het weer kouder wordt buiten, pak ik sneller een van mijn body butters dan mijn Dove bodylotion.

De bovenste pot bevat een body butter én een bodylotion. Dit is de geur Sweet Pea, maar ik heb ook al eens de geur Vanille gehad. Deze pot is trouwens nog dicht en ik ben aan het twijfelen om hem binnenkort open te gaan maken of te wachten tot de seizoenswisseling winter/lente..

De tweede body butter hoort bij een geur, namelijk Love Etc… waar ik eens een set van kocht. Ik hou van deze geur en vind het dan ook heerlijk om alle producten (douchegel, body butter en parfum) van Love Etc… samen te gebruiken.

De laatste body butter heeft de geur Vineyard Peach. Deze is bijna op en daar baal ik echt van, want hij ruikt zooo lekker! Grote kans dat ik deze opnieuw ga kopen.

stash the body shop 03

Naast de full size body butters heb ik ook nog twee samples: Chocomania en Shea.

De producten van Chocomania gaan uit het assortiment en dit vind ik persoonlijk niet zo heel erg; de geur vind ik eigenlijk nét iets te sterk, waardoor ik er bijna misselijk van word. Deze body butter heb ik nog niet gebruikt, maar wil ik gaan openmaken als het buiten echt een stuk kouder wordt.

De tweede sample is een Shea body butter en heb ik gekregen via een ruil. De geur is niet heel overheersend en hierdoor redelijk neutraal. Er zijn best wel wat meiden die deze body butter in een box hebben ontvangen, maar hem liever wil ruilen. Handig, want ik vul mijn stash er graag mee aan!

stash the body shop 04

Naast de body butters heb ik ook een aantal producten voor onder douche.

Allereerst de Fuzzy Peach. Een oude verpakking zoals je ziet (de rest ook volgens mij trouwens), maar deze is toch wel een beetje speciaal; het is namelijk een klassieker van The Body Shop. Hij ruikt echt heerlijk en al helemaal in combinatie met de Vineyard Peach!

Vervolgens heb ik nog een grote en een kleine douchegel van de geur Love Etc… Zoals ik net al zei heb ik hier ooit eens een set van gekocht en de douchegel die hierin zat is al op. Bij de outlet in Rosada kocht ik nog een setje met een douchegel en een parfum voor een spotprijsje, score! Het kleine flesje heb ik gekregen via een ruil.

Tot slot een sample van de Tea Tree Skin Clearing Facial Wash. Ik heb deze nog niet gebruikt, omdat ik op dit moment een ander reinigingsproduct aan het testen ben. Ik hoor veel goede verhalen over dit product, dus ik ben wel heel benieuwd!

stash the body shop 05

Tot slot mijn parfums. Ik heb twee eau de parfums van de geur Love Etc…, waarvan de eerste uit mijn eerste set komt (en echt bijna op is) en de tweede uit een kleiner setje welke ik kocht in Rosada. Love!!

Vorig jaar verscheen een limited edition van mijn favoriete geur en dat kon ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom kocht ik een 50 ml eau de toilette van de zomerversie: Sun Kiss.

Wat is jouw favoriete product van The Body Shop?

Posted on 19 September, 2013 in Stash, Verzorging
Tags:17 reacties

CommentLuv badge