OPI - Muir Muir on the Wall (NL F61) - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

opi muir muir on the wall 04

Zoals jullie in mijn eerste Nagellaknieuws konden lezen is sinds vorige maand San Fransisco van OPI (beperkt) te koop. Ik heb twee lakjes van deze collectie gekocht en vandaag laat ik jullie de eerste zien: Muir Muir on the Wall.

opi muir muir on the wall 01

opi muir muir on the wall 02

San Fransisco is de laatste collectie van OPI met 15 kleuren nagellak: 12 gewone en 3 liquid sand. Op de blog van Serena had ik al swatches gezien en ik twijfelde tussen Alcatraz Rocks en Muir Muir on the Wall. Uiteindelijk heb er twee meegenomen (geen Alcatraz Rocks trouwens) en volgende week laat ik jullie de andere zien!

opi muir muir on the wall 03

opi muir muir on the wall 05

De kleur van Muir Muir on the Wall vind ik wat lastig te omschrijven. In de schaduw lijkt de nagellak donkerbruin, maar in zonlicht laten ook veel andere kleuren zich zien: oranje, rood en wat groen. Af en toe lijkt de nagellak zelfs paars. De kleur ziet er in ieder licht anders uit en hierdoor blijf ik maar naar mijn nagels kijken!

Kijk je mee naar swatches? Ik draag twee laagjes nagellak over een laagje OPI Start To Finish. De foto’s zijn gemaakt in zonlicht, zonder flits.

opi muir muir on the wall 06

opi muir muir on the wall 07

opi muir muir on the wall 08

De nagellak is met één laag zo goed als transparant. Ik hield mijn hart vast of hij ooit wel dekkend zou worden. Dat was na twee laagjes snel over, want de dekking is prima! De nagellak droogt snel en is erg gemakkelijk te verwijderen. Zoals ik al zei blijf ik maar naar mijn nagels kijken met deze nagellak en in de laagstaande herfstzon zal Muir Muir on the Wall echt een beauty zijn!

OPI nagellak (15 ml) kost € 14,25 en San Fransisco is tijdelijk verkrijgbaar. Kijk voor verkooppunten even hier.

Heb jij mooie duochrome nagellak in huis?

Posted on 15 September, 2013 in Beauty, Nagels, Review
Tags: , , ,12 reacties

CommentLuv badge