OPI – In The Cable Car-Pool Lane (NL F62) | Love Lacquer

OPI in the cable car-pool lane 04

Sinds vorige maand is de limited edition San Fransisco van OPI te koop. Vorige week liet ik jullie al Muir Muir on the Wall zien en vandaag is mijn tweede lakje In The Cable Car-Pool Lane aan de beurt!

OPI in the cable car-pool lane 01

OPI in the cable car-pool lane 02

Zoals ik vorige week al vertelde is San Fransisco de laatste collectie van OPI met 15 kleuren nagellak: 12 gewone en 3 liquid sand.

OPI in the cable car-pool lane 03

In The Cable Car-Pool Lane is een donkerpaarse nagellak, wat ik zelf heel erg mooi vind. Ik vind het chique staan en het kan een outfit echt compleet maken. De kleur zit tussen bordeaux rood en aubergine paars in, maar op mijn nagels neigt de kleur toch ietwat meer naar rood.

Kijk je mee naar swatches? Ik draag twee laagjes nagellak over een laagje OPI Start To Finish. De foto’s zijn gemaakt in zonlicht, zonder flits.

OPI in the cable car-pool lane 05

OPI in the cable car-pool lane 06

OPI in the cable car-pool lane 07

OPI in the cable car-pool lane 08

Na Muir Muir on the Wall was ik helemaal in de wolken en het kon ook bijna niet anders, maar In The Cable Car-Pool Lane was voor mij een lichte teleurstelling. Ik begin met het kwastje: deze bevat een aantal haren welke langer zijn dan de rest en hierdoor lukt het me niet om echt netjes en recht lakken bij mijn nagelriemen. Dit zie je vooral goed bij de nagelriem van mijn ringvinger. Dan de nagellak zelf. Ik vind de substantie nogal wat aan de dunne kant en met twee laagjes dekt de nagellak dan ook niet helemaal: je ziet her en der wat lichte plekken op mijn nagels. Het is wel een kunst om de nagellak streeploos aan te brengen, maar dit kan ook aan mijn lakkunsten liggen natuurlijk. De nagellak droogt verder wel droog en laat zich gemakkelijk verwijderen.

Het lijkt trouwens op de foto’s alsof er kleine deukjes of beschadigingen in de nagellak zitten, maar dit is echt de weerspiegeling van mijn camera en het raam. De nagellak glanst namelijk echt als een tierelier en dat zonder top coat!

OPI nagellak (15 ml) kost € 14,25 en San Fransisco is tijdelijk verkrijgbaar. Kijk voor verkooppunten even hier.

Heb jij mooie donkerpaarse nagellak in huis?

Posted on 22 September, 2013 in Uncategorized11 reacties  22 September 2013 om 7:56 uur

  wat vervelend van het kwaste  22 September 2013 om 10:14 uur

  mooi lakje! jammer van de mindere kwaliteit :( wel perfect voor de herfst!  22 September 2013 om 10:35 uur

  Mooi lakje!  22 September 2013 om 11:44 uur

  wauw prachtige herftskleur!  22 September 2013 om 12:30 uur

  prachtige najaarstint :D  22 September 2013 om 14:39 uur

  Jammer dat het lakje zo bagger lakt, maar de kleur is erg mooi!


  Wendy

  22 September 2013 om 14:43 uur

  Ik ga het gewoon nog een keer proberen binnenkort in de hoop dat het dan beter gaat. De kleur vind ik namelijk echt te mooi!  22 September 2013 om 16:43 uur

  Ik heb deze kleur nog niet, but im in love !!!  22 September 2013 om 18:23 uur

  Wat een mooie herfstkleur! Jammer dat hij zo slecht lakt, kun je de langere haartjes niet afknippen met een fijn schaartje?


  Wendy

  23 September 2013 om 9:22 uur

  Ik zat eraan te denken, maar het scheelt echt maar een halve millimeter ofzo. Geen idee of dat lukt met een schaartje, maar ik ga het wel even proberen denk ik!  23 September 2013 om 21:16 uur

  Gaaf kleurtje, perfect voor de herfst!