Opgemaakt - Juli & augustus 2013 - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

opgemaakt 201308 06

De afgelopen maanden zijn (voor mij in ieder geval) voorbij gevlogen! Ik heb veel gewerkt en natuurlijk ook een beetje vakantie gevierd. Vandaag ga ik jullie laten zien welke producten ik de afgelopen twee maanden heb opgemaakt en weggegooid!

opgemaakt 201308 01

Bourjois Flower Perfection (light beige, nr. 53)

Deze foundation heb ik inmiddels al bijna anderhalf jaar en de kleur is te donker voor mijn huid. Tijdens de zomer vorig jaar gebruikte ik de foundation veel, maar sindsdien heb ik hem bijna niet meer aangeraakt. De foundation ruikt ondertussen ook niet meer zoals zou moeten, dus deze gaat de prullenbak in. Jammer van de verkeerde kleur, want de foundation zelf vond ik erg fijn!

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want deze foundation gaat uit het assortiment van Bourjois.

Byphasse Make-up Remover Wipes All Skin Types

Bij de op=op voordeelshop kocht ik drie van deze boxen voor een fijn prijsje. De doekjes zijn wat dun en scheuren snel, maar doen verder prima hun werk. Ze irriteren mijn huid niet en maken goed schoon.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want ik heb nog twee boxen staan.

Etos Handzeep scrub

In de badkamer en bij de gootsteen heb ik een handzeepje staan. Het maakt mij niet zo heel veel uit van welk merk dit is, maar deze variant van Etos vond ik wel erg fijn. De handzeep ruikt lekker en met de scrub kun je je handen lekker verwennen!

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik heb nog een kleine voorraad handzeep staan, maar als deze op is misschien wel.

opgemaakt 201308 02

Golden Care Hand & Foot Peeling Menthol

Deze peeling heeft ooit in een Glossybox gezeten en heb ik via een ruil kunnen bemachtigen. De peeling bevat veel scrubdeeltjes en op dit moment zit de halve tube hier nog mee vol. Het vloeibare deel van het product is er al uit, dus ik kan de peeling niet meer gebruiken. Jammer, want de peeling was wel erg fijn om mijn voeten mee te verzorgen!

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want op dit moment gebruik ik een gewone scrub ook voor mijn voeten.

H2O Plus Spa Hand & Nail Cream

Ook deze crème heeft een tijdje geleden in een Glossybox gezeten. Het tubetje heeft een handig formaat om mee te nemen. Wat betreft handcrème ben ik totaal niet kieskeurig en ik vind ieder merk eigenlijk wel prima.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want ik heb nog een aantal tubes in de kast staan.

Hairwonder Hair Repair Conditioner Daily care

Al lange tijd was ik benieuwd naar deze conditioner van Hairwonder, omdat ik er zoveel goeds over las. Via een ruil heb ik een sample kunnen bemachtigen. De conditioner viel me een beetje tegen: ik verwachtte heerlijk zacht haar, maar dat werd mijn haar er eigenlijk niet van. Daarnaast ruikt de conditioner naar zalf en dus niet echt lekker.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want ik zweer op dit moment bij mijn conditioner van Biosilk!

opgemaakt 201308 03

Lactacyd Verfrissende Wasgel

Normaal gebruik ik een wasemulsie van het merk, maar ik wilde deze eens proberen. De wasgel is inderdaad verfrissend en dit was vooral lekker tijdens de warme dagen afgelopen zomer!

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik denk dat ik de volgende keer gewoon weer voor de emulsie ga.

Maybelline Super Stay 24H Concealer

Deze concealer heb ik al een tijdje en begint langzaamaan een beetje roze te kleuren. Niet helemaal goed meer denk ik..

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja, de concealer was fijn in gebruik en ook precies de goede kleur voor mijn huid!

Mylène Cherry Mix Hair Repair

Dit masker heb ik een keer gehad bij een party. De inhoud van het potje was groot genoeg om een aantal keer te gebruiken. Het masker ruikt lekker naar kersen en maakt mijn haar ook heerlijk zacht.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik heb nog een aantal haarmaskers staan, maar misschien wel.

opgemaakt 201308 04

Nivea Diamond Gloss Styling Spray

Deze spray heb ik al eens gebruikt en vond ik erg fijn. De spray ruikt lekker en houdt mijn haar prima in model.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want ik heb nog genoeg bussen in de kast liggen die ik nog moet gaan gebruiken!

Nivea Visage Verzachtende Reinigingscrème

Sinds de nieuwe verpakking (en formule?) merk ik dat mijn huid onrustig werd na het gebruik van deze crème. Ik heb hem een tijdje gebruikt en ik merkte dat mijn huid er echt niet goed op reageerde, dus ben ik ermee gestopt..

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want mijn huid kan er niet (meer) tegen.

Nivea Visage Verzachtende Tonic

Ik vertelde het jullie al eerder, maar ook van deze tonic wordt mijn huid onrustig na gebruik. Ik heb hem toch opgemaakt, omdat ik het een beetje zonde vond om het weg te gooien. Ik heb best een lange tijd producten van Nivea gebruikt voor mijn gezicht, maar sinds kort wordt mijn huid echt onrustig na het gebruik van de producten..

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee dus.

opgemaakt 201308 05

Philosophy Made Simple 3-in-1 Cleanser for face and eyes

Deze cleanser zat in de Beautylab Box en is echt heaven! Sinds ik dit product gebruik onder de douche is mijn huid echt een heel stuk rustiger. Hoera voor Philosophy!

Zou ik dit opnieuw kopen? Zeker weten!

Therme Anti-transpirant Spray

Vorig jaar wilde ik voor mijn werk in de horeca een goede deodorant hebben welke zweetvlekken zou voorkomen. Deze spray ruikt niet bepaald lekker en werkt ook niet tegen zweetvlekken. Hij ruikt nu helemaal niet fris meer en gaat regelrecht in de prullenbak!

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Therme Anti-transpirant Stick

Samen met de spray kocht ik deze stick. De stick houdt redelijk goed zweetvlekken tegen, maar ook aan deze deodorant hangt een wat vreemde geur. Sinds ik een deodorant van Secret gebruik pak ik geen andere meer, dus ook deze stick (die ook nog erger ruikt) verdwijnt in de prullenbak.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

Trind Base Coat

Deze base coat heb ik nog maar een jaar en is al helemaal stroperig geworden. Hij lakt totaal niet lekker meer, omdat er draden nagellak blijven hangen aan het flesje. Ik had eerlijk gezegd meer verwacht van dit merk, jammer!

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want op dit moment gebruik ik een base coat van OPI.

Heb jij nog fijne producten opgemaakt afgelopen tijd?
11 reacties

CommentLuv badge