Confetti Nail Effects Nail Paint by Barry M – #1 Dolly Mixture (322) & #5 Sour Apple (319) | Love Lacquer

Barry M confetti nail effect 03

Vandaag laat ik jullie de laatste twee lakjes zien van mijn bestelling bij The Make Up Spot. Kijk je mee?

Barry M confetti nail effect 01

Barry M confetti nail effect 02

Zoals jullie al in de shoplog konden zien kocht ik twee kleuren uit de Confetti Nail Effect lijn van Barry M: Dolly Mixture en Sour Apple. Ik kon niet wachten om ze te swatchen en ik was erg benieuwd of je de nagellak ook mooi ‘los’ (zonder ondergrond) kon dragen.

Barry M confetti nail effect dolly mixture 01

Dolly Mixture bevat gele, witte, oranje (of is het roze?) en blauwe/paarse sliertjes. Ze doen me denken aan vruchtenhagel voor op je boterham. Echt een hele vrolijke combinatie als je het mij vraagt! Het lijken me leuke kleuren om in de lente te dragen, maar ook om een herfstoutfit mee op te fleuren.

Ben je al benieuwd naar swatches? Ik heb geprobeerd om de nagellak in laagjes op te bouwen, zodat je goed het effect kunt zien van de nagellak.

Barry M confetti nail effect dolly mixture 02

1 laagje Dolly Mixture

Barry M confetti nail effect dolly mixture 03

2 laagjes Dolly Mixture

Barry M confetti nail effect dolly mixture 04

3 laagjes Dolly Mixture

Ik denk dat een vierde laagje misschien geen gek idee is, maar vergeet niet dat er dan ook echt vier lagen (transparante) nagellak op je nagels zitten. Dit doe je normaal ook (base coat, twee laagjes nagellak en top coat), maar in verband met de sliertjes kan het misschien iets teveel van het goede zijn. Ik begin altijd in het midden van de nagel met lakken en daar is bij mij dan ook een hoopje ontstaan: check even mijn middelvinger.

Barry M confetti nail effect sour apple 04

Sour Apple bevat groene/blauwe en gele sliertjes. Deze nagellak doet me denken aan Brighton, een populaire kleur uit de collectie van Nails Inc. Deze nagellak zou ik ook eerder in de lente dragen, al zou ik hem tijdens warme (na)zomerdagen zeker overwegen.

Ook deze nagellak heb ik geprobeerd in laagjes op te bouwen, zodat je goed het effect kunt zien van de nagellak.

Barry M confetti nail effect sour apple 01

1 laagje Sour Apple

Barry M confetti nail effect sour apple 02

2 laagjes Sour Apple

Barry M confetti nail effect sour apple 03

3 laagjes Sour Apple

Valt je iets op? Juist. Opnieuw is er een hoopje ontstaan in het midden van de nagel van mijn middelvinger. Tip: begin dus met dit soort nagellak niet altijd in het midden! Ook hier zou een vierde laagje nog best kunnen, al denk ik dat de sliertjes misschien nog wel leuker uitkomen op een mooie bijpassende kleur nagellak.

Beide lakjes drogen snel, dus je kunt gauw door met het opbouwen van laagjes. De nagellak laat zich daarentegen niet echt makkelijk verwijderen. De losse sliertjes zitten werkelijk overal, dus neem er even de tijd voor. De kleurtjes maken mij in ieder geval vrolijk, dus ik heb er wel iets voor over!

De Confetti Nail Effect nagellak van Barry M (10 ml) kost € 5,25 en is onder andere verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Ben jij fan van de ‘feather nails’ trend?

Posted on 8 September, 2013 in Uncategorized10 reacties  8 September 2013 om 10:04 uur

  Mooie lakjes!  8 September 2013 om 10:59 uur

  ze zien er wel leuk uit :D  8 September 2013 om 11:49 uur

  Beiden vind ik ze erg schattig zeg!  8 September 2013 om 14:23 uur

  Ziet er leuk uit :) x  8 September 2013 om 16:30 uur

  Superfijne lakjes :) Het effect vind ik zo leuk :) x  8 September 2013 om 20:06 uur

  ben het wel met je eens dat het misschien leuker is op een bijpassende kleur, zo los vind ik beide lakken niet echt iets, maar dat is iets persoonlijks :-)  9 September 2013 om 19:41 uur

  los vind ik ze niet zo mooi maar denk dat het wel leuk is als topcoat :)  13 September 2013 om 8:08 uur

  mooie lakjes, zouden het goed doen over een basislaag  13 September 2013 om 9:34 uur

  Oh wat een mooie lakjes! Wist niet dat Barry M deze feather trend ook al had overgenomen ;-)  14 September 2013 om 22:27 uur

  Jammer dat ze niet zo goed dekken. Zou veel toffer zijn als ze je nagels volledig bedekken.