Gelly Hi-Shine Nail Paint by Barry M - #8 Grapefruit (316) - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

DSCF4095

In mijn shoplog van de The Make Up Spot konden jullie al lezen dat ik vier lakjes van Barry M heb gekocht. Vandaag laat ik jullie de eerste nagellak zien: Grapefruit!

 

DSCF4097

DSCF4100

Gelly nagellak betekent normaal een doorschijnende nagellak à la een drilpuddinkje. De ‘Keepin It Teal’ van China Glaze die ik jullie laatst liet zien is hier een mooi voorbeeld van. Ik ben absoluut geen fan van dit soort nagellak, maar gelukkig zijn de gelly lakjes van Barry M lekker dekkend!

Kijk je mee naar swatches? Ik draag twee laagjes nagellak over een laagje OPI Start To Finish. De foto’s zijn gemaakt in zonlicht, zonder flits.

DSCF3728

DSCF3731

DSCF3736

De nagellak dekte eigenlijk al zo goed als na één laagje, maar uit gewoonte heb ik er twee aangebracht. De lak is vrij dik en hierdoor duurt het iets of wat langer voordat de nagellak droog is, maar voor zo’n dekking heb ik dat wel over! De nagellak blijft goed zitten: na vier (edit: ook na zeven!) dagen zijn er enkel een aantal kleine beschadigingen te zien op mijn nagels welke waarschijnlijk door de rits van mijn tas komen. En zie je de glans van de nagellak? Nu snap ik de ‘gelly’, want ik heb geen top coat gebruikt! Ik kan jullie vertellen dat dit zeker een nieuwe favoriet is in mijn stash!

Gelly Hi-Shine Nail Paint by Barry M (10 ml) kost € 5,25 en is onder andere verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Ken jij deze lakjes van Barry M al?

Posted on 27 August, 2013 in Beauty, Nagels, Review
Tags: , , , ,7 reacties

CommentLuv badge