China Glaze – Keepin’ It Teal (1217) & Neon & On & On (1213) | Love Lacquer

DSCF3053

Een paar weken terug bestelde ik tijdens de verjaardagsweek van de Boozyshop deze twee lakjes. Er stonden nog maar weinig reviews online over de nieuwe collectie van China Glaze en ik wilde ze weleens proberen!

DSCF3051

DSCF3056

De zomercollectie van China Glaze heet Sunsational en bevat zes jelly en zes pastel kleuren. Er zijn ook twee kits verkrijgbaar van de collectie: een kit met alle jelly lakjes en een kit met de pastel lakjes.

Keepin’ It Teal is een van de jelly lakjes. Jelly nagellak is meestal doorschijnend en dekt pas na drie à vier laagjes. Ze zien er echt uit als een drilpudding. Eerlijk gezegd niet mijn favoriete nagellak, maar ik wilde het toch een keer een kans geven.

Kijk je mee naar swatches? Alle foto’s zijn trouwens gemaakt in zonlicht, zonder flits.

DSCF2890

DSCF2894

Twee laagjes nagellak. Dekt voor geen ene meter, zoals je ziet. Jammer, want de kleur in het flesje vond ik echt heel gaaf!

DSCF2898

DSCF2904

Ik hoopte dat de kleur van de nagellak beter zou uitkomen op een witte ondergrond. Ik gebruikte eerst een laagje White (34) van W7 en daarna twee laagjes nagellak. Dit is al beter, niet? Toch vind ik het een heel gedoe om het op deze manier te doen en had ik bij nader inzien beter voor de crème versie van deze kleur kunnen gaan..

Laten we eens kijken of de crème Neon & On & On beter dekt!

DSCF2907

DSCF2928

Twee laagjes nagellak. Hier word ik al helemaal niet blij van. De nagellak droogt niet echt snel (net als de Keepin’ It Teal trouwens) en nogal streperig op. Dit had ik niet verwacht van China Glaze!

DSCF2940

DSCF2942

Ik was benieuwd of een base coat (van Trind) verschil zou maken en daar lijkt het wel op. De strepen zijn al een stuk minder, maar nog niet helemaal verdwenen. Dit is een crème nagellak, maar over de dekking ben ik (ook) niet echt te spreken.

Op een aantal blogs zag ik de lakjes voorbij komen en ook zij waren er niet echt positief over. De collectie valt me echt tegen na de populaire Summer Neons van vorig jaar! Het enige positieve wat ik over de lakjes kan zeggen, is dat ze zich makkelijk laten verwijderen. Maar misschien is dit maar goed ook..

China Glaze nagellak (14 ml) kost € 5,95 en Sunsational is tijdelijk verkrijgbaar. Deze collectie van China Glaze is te koop in webshops, zoals Boozyshop, Enchantra (€ 5,45) en PrettyPolish.

Heb jij tips voor echte neon nagellak?

Posted on 21 July, 2013 in Uncategorized8 reacties  21 July 2013 om 9:35 uur

  Jammer dat ze niet dekken!  21 July 2013 om 10:05 uur

  Jammer dat ze tegenvallen, ik vind china glaze erg fijn maar deze ga ik overslaan…  21 July 2013 om 10:50 uur

  Hmmm de kleurtjes vallen helaas best tegen.. Ofja, de kleur is top! Maar de nagellak valt tegen.  21 July 2013 om 11:11 uur

  Zo jammer van de dekking want de kleuren zijn super!  21 July 2013 om 12:07 uur

  Ooh jammer!x  23 July 2013 om 11:42 uur

  Vooral die groene is mooi!  26 July 2013 om 10:56 uur

  Erg jammer dat ze tegenvallen… de kleurtjes zijn namelijk gewoon mooi  29 July 2013 om 12:52 uur

  sommige lakje uit deze collectie zijn fijn ander zijn hel om mooi op de nagel te krijgen, maar je hebt hele leuke kleuren uitgezocht