Whitetobrown Tanning Mist | Love Lacquer

DSCF1319

Een tijdje terug ontving ik deze spray in de goodiebag van Beautywebshop Johnbeerens.com. Zelfbruiners zijn niet helemaal aan mij besteed, dus ik heb deze spray laten testen door Daphne.

Deze Whitetobrown Tanning Mist bevat DHA en kleurloos suikerriet, dat door een reactie met de dode huidcellen (de eerste huidlaag), bruin kleurt. Het merk belooft dat de spray snel droogt, zonder vlekken en je 5 dagen te laten stralen alsof je net terug komt van een zonnig oord.

Daphne zegt het volgende over de Tanning Mist: “het sprayen gaat gemakkelijk. Het is alleen wel een vereiste om het in de douchecabine te doen in verband met de nevel die overal terecht komt. De spray ruikt eigenlijk naar niets en plakt een beetje na het opbrengen, maar na een uurtje is dat weg. Uitsmeren met een (speciale) handschoen is wel echt nodig, omdat het anders niet mooi egaal wordt (denk ik). De kleur na het sprayen was echt heel mooi, natuurlijk diepbruin. Nergens was een vlek te bekennen, zelfs niet bij mijn polsen!”

Ben je al benieuwd naar de voor en na foto’s? Daphne gaf aan dat haar buik en benen eigenlijk al te bruin waren om goed resultaat te kunnen zien en om deze reden heeft ze foto’s gemaakt van haar arm en voet. De foto’s zijn in daglicht genomen en de foto’s na het bruinen (rechts) heeft Daphne gemaakt na het douchen.

100

200

Daphne: “het is precies de kleur hoe ik zelf ook altijd bruin wordt, dus voor mij is dit echt een blijvertje!. Na het douchen was het water in de douchebak heel bruin, maar alles op mijn lichaam zat er nog op. Ik denk dat dit komt door het feit dat als je sprayt je direct deze kleur hebt en hij daarna langzaam doorbruint. De kleur bleef bij mij ongeveer vier dagen zitten.”

003

Dat ziet er raar uit of niet haha! Daphne heeft dit expres gedaan om goed te kunnen laten zien wat het effect van de zelfbruiner is. Ik vind het in ieder geval een heel mooi en natuurlijk resultaat!

Daphne heeft ervaring met zelfbruiners en beveelt iedereen aan om voor het bruinen (zelf of in de zon) je lichaam nog even lekker te scrubben. Op deze manier wordt je namelijk egaler bruin. Zelf scrubt ze altijd drie keer in de week en ze geeft aan dat wanneer je dit niet doet, de kans bestaat dat de spray heel anders kan uitpakken.

De Whitetobrown Tanning Mist is verkrijgbaar voor € 29,95 (200 ml) bij Beautywebshop Johnbeerens.com.

Posted on 25 June, 2013 in Uncategorized6 reacties  25 June 2013 om 10:40 uur

  ik heb deze ook en vind ‘m super goed :D  25 June 2013 om 10:41 uur

  Wat een mooi natuurlijk effect zeg!  25 June 2013 om 11:10 uur

  Ik gebruik zelf niet vaak zelfbruiners, maar dit het wel ideale producten :D  25 June 2013 om 11:54 uur

  Wat een mooi resultaat :D x  26 June 2013 om 8:08 uur

  Wat fijn om een review te lezen over een zelfbruiner. Ik ben zelf ook altijd wat huiverig en heb het hierdoor nog nooit geprobeerd.  26 June 2013 om 16:48 uur

  mooi resultaat