Wet ‘n’ Wild Strengthening Nail Colour – E71410 | Love Lacquer

DSCF1897

Een tijdje terug alweer kocht ik dit lakje op de Huishoudbeurs in Amsterdam. Vandaag ga ik dit lieve roze lakje aan jullie laten zien!

DSCF1901

Het lakje heeft een verzegeling en dit vind ik erg handig. Vaak weet je niet of een flesje al open is geweest of niet. Nu weet je zeker dat jij de eerste bent die hem open gaat maken, fijn!

De nagellak heeft geen naam, maar alleen een nummer. Ik weet niet of dit nummer op alle nagellak van Wet ‘n’ Wild staat (gezien de streepjescode) of dat het nummer specifiek voor deze kleur is bedoeld. Jammer, want ik vind het toch altijd wel handig om swatches op te kunnen zoeken.

DSCF1909

DSCF1904

Het kwastje is langer en dunner dan ik gewend ben. Een dun kwastje werkt preciezer, maar door de lange (en slappe) haartjes buigt het kwastje telkens om. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn voorkeur uitgaat naar een wat dikker kwastje waarmee ik mijn nagel in één streek kan lakken.

Ben je al benieuwd naar swatches? Op de foto’s draag ik twee laagjes nagellak. De foto’s zijn in daglicht genomen, zonder flitser.

DSCF1911

DSCF1918

DSCF1922

Ik vond het moeilijk om de kleur goed op de foto te krijgen, maar het is niet helemaal gelukt. In het echt is de nagellak namelijk meer roze dan rood. In zonlicht krijg de nagellak helemaal een roze gloed. Als je even kijkt naar de tweede foto; op mijn wijsvinger zie je een ‘sprankje’ licht, dat dus.

Op de verpakking staat ‘long lasting color for strong nails’, maar hier heb ik weinig van gemerkt. De nagellak versterkte mijn nagels niet echt en overdreven lang bleef de kleur ook niet zitten.. Ach ja, voor één euro (voor 14 ml.) kun je natuurlijk ook niet alles hebben. Al met al ben ik best tevreden voor de prijs!

Heb jij make-up van Wet ‘n’ Wild?

Posted on 9 June, 2013 in Uncategorized6 reacties  9 June 2013 om 11:49 uur

  Mooi kleurtje :D x  9 June 2013 om 13:23 uur

  erg mooie tint :D  10 June 2013 om 13:35 uur

  Wauw wat kan jij prachtig lakken zeg! Ook de kleur is erg mooi en chique


  Wendy

  10 June 2013 om 13:59 uur

  Dankjewel Angelique voor je compliment!  11 June 2013 om 21:02 uur

  leuk prijsje!  12 June 2013 om 12:44 uur

  Zit er echt prachtig op zeg, mooi lakje en mooi gedaan! :)