Opgemaakt - Mei 2013 - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

DSCF2393

Vandaag laat ik jullie, zoals iedere maand, de producten zien die ik afgelopen maand heb opgemaakt en weggegooid!

DSCF2396

Een hoop, maar ook veel verschillende producten deze maand. Het zijn voornamelijk producten die ik al wat langer in de kast heb staan en nu ein-de-lijk heb opgemaakt of toch maar weggegooid..

DSCF2380

Dove Repair Therapy Intense Repair Herstellend masker

Dit masker heb ik echt al heel erg lang in de douche staan. Ik ben vorige zomer verhuisd naar mijn eigen appartement en ik had dit masker al in mijn ouderlijk huis, damn. Tijd om op te maken dus! Ik vind dit een heel fijn masker: mijn haar wordt er zacht, maar niet vet van. Daarnaast heeft het masker een subtiele, typische Dove-geur welke ik heerlijk vind.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja!

Yves Rocher Hydraterend masker met ahornsuiker

Over dit masker schreef ik al eens een review. Ik schreef dat ik het masker in de douche gebruikte. Daar stond hij al een hele tijd (en dan bedoel ik echt al een hele tijd), dus het werd tijd om hem weg te gooien. Niet omdat ik hem niet fijn vond, maar omdat ie wat vreemd begon te ruiken..

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik heb nog veel (lees: heel veel) maskers liggen, maar ik zou dit masker gerust opnieuw willen kopen. Volgens mij is het masker alleen niet meer verkrijgbaar.

DSCF2386

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep conditioner for damaged hair

Ook deze conditioner stond al een hele tijd in de douche en begon een beetje vreemd te ruiken. Er zit nog een beetje in, maar ik ga hem toch weggooien. De conditioner ruikt een beetje naar kauwgomballen en werkte verder prima.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik vond deze conditioner niet heel speciaal, dus ik zou hem waarschijnlijk niet opnieuw aanschaffen.

Schwarzkopf Professional Essensity Shampoo

Deze shampoo ontving ik in de Glossybox van maart vorig jaar. Zoals ik al verwachtte reageerde mijn hoofdhuid best aardig op deze shampoo. De shampoo heeft een aardige geur en ik denk dat de irritatie ook werd veroorzaakt door de parfum. De fles verdween al snel in de kast en het wordt eens tijd dat ik hem ga weggooien; jammer genoeg nog bijna helemaal vol.

Zou ik dit opnieuw kopen? De shampoo kost in de winkel € 15,30 en dat vind ik echt te duur.

Vichy Pureté Thermale 3 in 1 Micellaire Reinigingslotion

Ook over dit product schreef ik al eens een review. Deze lotion vind ik misschien wel de fijnste die ik ooit heb gebruikt! Ik heb de fles dan ook tot de laatste druppel opgemaakt.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja.

DSCF2383

Weleda Rosa Mosquete Vitaliserende gezichtscrème light & Vitaliserende nachtcrème

Beide tubes zaten in een van de boxen van vorig jaar (ik meen de Glossybox). Ik wilde ze graag proberen, maar ik vond ze niet zo fijn. De crème is bedoeld voor de eerste lijntjes (die ik nog niet heb) en ik kreeg een vrij vette huid van deze crèmes, jammer! De crèmes ruiken naar rozen en de geur is naar mijn mening iets te sterk voor gezichtsproducten. Ze gingen jammer genoeg bijna vol de vuilnisbak in.

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee.

DSCF2390

Bourjois Healthy Balance Unifying powder (vanille, nr. 52)

Dit poeder vond ik erg fijn in gebruik, maar was eigenlijk te geel voor mijn gezicht. Toch heb ik hem zo goed als opgemaakt! Nummer 53 heb ik ook, maar die is eigenlijk weer net te donker..

Zou ik dit opnieuw kopen? Als er een kleur bij zou komen die beter bij mijn gezicht past zeker!

Maybelline Super Stay 24H Foundation (nude, nr. 021)

En jawel, ook over deze foundation heb ik al eens een review geschreven. Hele fijne foundation, maar deze kleur (die ik als eerste kocht) is te donker voor mijn gezicht.

Zou ik dit opnieuw kopen? De goede kleur heb ik nog in gebruik!

Essence Stays No Matter What Waterproof eyeliner pen

Tijdens de eerste keer dat ik deze pen gebruikte, sloegen mijn lenzen rood uit. Ik vroeg me af of het aan de pen zou liggen en probeerde het nog een keer (met een nieuwe set lenzen) en jawel.. opnieuw sloegen mijn lenzen rood uit. Vreemd! De pen verdwijnt dus zeker weten in de vuilnisbak, want dit kan niet de bedoeling zijn. Dit heb ik trouwens nog nooit meegemaakt met make-up!

Heb jij nog fijne producten opgemaakt afgelopen tijd?




10 reacties



  6 June 2013 om 8:23 uur

  Best veel opgemaakt zeg!
  femketje recently posted…EOTD 6/6; Feel The Grass.My Profile



  6 June 2013 om 9:52 uur

  Tip voor te donkere foundation is om witte foundation te kopen van o.a. Barry M (te koop bij o.a. pinkladymakeup) mooie producten heb je opgemaakt, jammer van de producten die het hem net niet zijn.

  Wendy

  6 June 2013 om 20:33 uur

  Bedankt voor je tip, Angelique!



  6 June 2013 om 16:13 uur

  Veel opgemaakt amai :D x



  6 June 2013 om 19:47 uur

  Wow, zitten erg mooie producten tussen!
  FSHN Forward recently posted…Crop topsMy Profile



  6 June 2013 om 20:07 uur

  Leuke producten! :D
  Liesbeth recently posted…jCat Beauty| Roll It Up Auto Lip liner – Amaranth PinkMy Profile



  6 June 2013 om 21:48 uur

  Wat een fijne producten allemaal, kan me voorstellen dat het op is! :)
  Nathalie recently posted…Essence – Like A Jump In The Pool & Like A Day In A Candy ShopMy Profile



  7 June 2013 om 17:02 uur

  Wat jammer van de producten die je bijna vol heb weggegooid. Maar wel veel andere producten opgemaakt.



  7 June 2013 om 23:46 uur

  heerlijke producten en wat eng van die essence eyeliner, nu durf ik geen eyeliner van essence te proberen, zonden van je lenzen(tenzij je daglenzen heb valt het nog mee)
  Bo Bea recently posted…Geshopt @ PrimarkMy Profile

  Wendy

  8 June 2013 om 11:59 uur

  Ik kon twee setjes maandlenzen weggooien, maar heb Pearle uitgelegd hoe het kwam en ze gaven me twee setjes gratis mee!





CommentLuv badge