Fit For Summer – 10/10 & Repeat | Love Lacquer

tumblr_m158cwJp5O1rs17o8o1_500_large

Afgelopen tien weken heb ik meegedaan (nou ja, zo goed als) met Fit For Summer van Annemerel. Iedere week verzon ze een nieuwe challenge en de laatste week is gewoon alweer voorbij!

repeat
Bron: www.annemerel.com

De laatste week stond in het teken van herhaling. De afgelopen weken gingen de challenges bij mij al minder dan de eerste weken en de laatste week was daar stiekem een weerspiegeling van. Ik was ziek geweest en de verkoudheid was nog steeds aanwezig.. Wel heb ik twee gesport, namelijk twee uurtjes gezwommen!

Komende weken

Of ik mezelf nu fit for summer voel? Nee. Ik ben de afgelopen weken ongeveer drie kilo afgevallen, maar daar wil ik er graag meer van maken! Ik moet zeggen dat ik niet heel hard mijn best heb gedaan en dat wil ik de komende weken eigenlijk wel weer gaan doen. De eerste challenges gingen we namelijk goed af en ik wil een aantal dingen weer oppakken.

Allereerst wil ik weer veel gaan drinken per dag. Vaak vergeet ik te drinken en drink ik op een dag echt te weinig. Ik merk dat als ik veel (genoeg) drink, mijn gezicht ook rustiger is. Reden genoeg dus! Daarnaast wil ik ook wat meer gaan sporten. Ook dit schiet er vaak bij in namelijk..

Zouden jullie het leuk vinden om af en toe een update te lezen over mijn ‘vervolg’ van Fit For Summer?

Posted on 11 June, 2013 in Uncategorized2 reacties    12 June 2013 om 20:00 uur

    Jammer dat je ziek was tijdens de challenge, maar goed dat je verder wil gaan! Ik zou een update af en toe wel leuk vinden! Ik volg je daarom vanaf nu op Bloglovin!    15 June 2013 om 10:02 uur

    Wat verveld dat je je niet lekker voelt, hoop dat je weer beter bent.
    Updates lezen vindt ik heel leuk, zo haal ik er ook leuke challenges uit voor mezelf :)