Sephora Lacquer Nail Polish – Picnic In The Park (L13) | Love Lacquer

DSCF1333

Alle filialen van Sephora gaan sluiten en veel populaire producten zijn al uitverkocht. Lakjes van Sephora zijn er nog in overvloed, dus vandaag laat ik jullie een lakje van dit merk zien.

DSCF1334

Picnic In The Park is een mooie groene kleur en lijkt een beetje op Jade Is The New Black van OPI, maar is toch net iets lichter van kleur.

DSCF1351

Deze nagellak kocht ik tijdens mijn eerste bezoek aan een filiaal van Sephora in Frankrijk tijdens een vakantie drie jaar geleden. Een flesje nagellak van Sephora bevat 5 ml. Ik heb deze nagellak gekocht voor € 5,80, maar ik heb bij Sephora in Breda gezien dat alle nagellak € 2,50 is.

Kijk mee naar de swatches (een laagje Trind base coat, twee laagjes Picnic In The Park en een laagje OPI top coat). Alle foto’s zijn in zonlicht, zonder flitser gemaakt.

DSCF1345

DSCF1346

DSCF1347

De nagellak is dik en stroperig en lakt niet fijn, terwijl hij dit zeker wel heeft gedaan. Ook na een paar keer heen en weer rollen van het flesje, is de nagellak stroperig en verkleurd. Het flesje is nog geen drie jaar oud (nou ja, open) en ik had verwacht dat de nagellak toch wel iets langer goed zou zijn. Wat betreft de houdbaarheid op mijn nagels: na één dag is er al veel tipwear (met top coat)!

DSCF1341

Een close-up van mijn wijsvinger. Zoals ik al zei: dikke en stroperige nagellak..

Deze nagellak valt dus een beetje tegen. Eerder liet ik jullie een ander lakje van Sephora zien waar ik wél tevreden over was: Let’s Dance! Dit is trouwens één van mijn favoriete kleuren!

Heb jij nog iets bij Sephora gescoord voordat het te laat is?

Posted on 12 May, 2013 in Uncategorized7 reacties  12 May 2013 om 9:40 uur

  Mooie kleur! Jammer dat het wat tegenviel.  12 May 2013 om 10:50 uur

  Leuke kleur!  12 May 2013 om 11:20 uur

  gave tint :D  12 May 2013 om 12:43 uur

  Hmm..Wat jammer!x  12 May 2013 om 20:04 uur

  Ik had laatst 2 lakjes gehaald bij Sephora en ze waren beide gelijk al stroperig. Dus dit ligt denk ik echt niet aan hoe oud ze zijn haha.  14 May 2013 om 17:18 uur

  Mooie kleur wel! Maar misschien volgende keer eerst t potje even schudden voor je ‘m op de foto zet :)

  XO


  Wendy

  20 May 2013 om 22:26 uur

  Thanks voor de tip!