Pupa Nail Art Mania Luxury French – Matte Blue & Mirror Sky Blue (001) | Love Lacquer

DSCF1488

Laatst ontving ik dit setje in de goodiebag van beautywebshop Johnbeerens.com. Nail art is niet echt mijn sterkste punt, dus ik was erg benieuwd of me dit fatsoenlijk ging lukken..

Dit is de eerste nagellak van Pupa in mijn stash, dus ik was erg benieuwd naar de nagellak. Met dit Luxury French setje kun je op een unieke manier french manicure maken.

DSCF1492

DSCF1497

Hoezo uniek? Het linkse flesje bevat Matte Blue (matte) nagellak en het rechtse flesje Mirror Sky Blue (met spiegeleffect). In beide flesjes zit 5 ml. nagellak.

DSCF1499

DSCF1505

Ook bevat het setje handige french manicure guides. Stickers die je kunnen helpen met het lakken van een rechte tip, tenzij je dit natuurlijk zelf zonder hulpmiddel kunt!

DSCF1490

Een simpele, maar handige gebruiksaanwijzing op de achterkant van het doosje. Je kunt de stickers op verschillende manier op je nagels plakken, zodat het niet persé de klassieke french manicure is. Ik wilde eigenlijk al mijn nagels lakken zoals linksonder en mijn ringvinger als de afbeelding ernaast, maar uit gewoonte lakte ik alle nagels donkerblauw..

DSCF1368

De matte nagellak dekt na twee laagjes goed! Het eerste laagje was op zich ook prima, maar ik vind twee laagjes toch mooier.

DSCF1374

Stickers erop.. De stickers plakken niet heel erg goed, waardoor ze snel losraken van je nagel en vinger. Tijdens het lakken moest ik ze dus constant blijven aandrukken.

DSCF1376

Zoals je ziet raken de stickers (alweer) los en hierdoor glipte de nagellak op sommige plaatsen onder de sticker door.

DSCF1398

Het resultaat op mijn linker..

DSCF1382

en rechterhand! Het is nog best goed gelukt, al zeg ik het zelf! Je ziet hier en daar wel wat uitschieters, maar dat is voor een beginner als ik niet te voorkomen denk ik. De twee totaal verschillende kleuren zorgen voor een leuk effect.

En toen zat ik met een dilemma: de top coat. Ik heb gewone en matte top coat in huis. Met een gewone top coat zou het matte effect verdwijnen en met een matte top coat zou het glanzende effect van de tip verdwijnen.. Ik vraag me nog steeds af wat handig is..

DSCF1407

Ik had dus geen top coat aangebracht op de nagellak. Op de foto hierboven zie je mijn nagels na één dag en je ziet duidelijk tipwear. Je kan natuurlijk altijd even snel de tips bijwerken, maar de nagellak vind ik vrij dik. Ik was bang voor hoopjes nagellak op het uiteinde van mijn nagels, dus heb ik ze gewoon zo gelaten.

Het Luxury french setje is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Het setje kost normaal € 12,95, maar bij beautywebshop Johnbeerens.com krijg je 10% korting en betaal je maar € 11,65!

Wat vind jij van dit setje?

Posted on 7 April, 2013 in Uncategorized11 reacties  7 April 2013 om 17:48 uur

  Leuke tint heb je!  7 April 2013 om 18:00 uur

  Leuke combinatie! Alleen wel jammer idd van de topcoat, op dat dilemma stoot ik ook vaak als ik zoiets probeer!  7 April 2013 om 19:47 uur

  Ziet er heel leuk uit!  7 April 2013 om 21:05 uur

  Erg moooi!  7 April 2013 om 22:11 uur

  Die matte tint vind ik echt heel erg mooi!  7 April 2013 om 22:18 uur

  Mooie lakjes! Ik heb de groene set, leuk voor Kerst :)  7 April 2013 om 23:30 uur

  Is het niet een idee om de topcoat mat aan te brengen als je de tips nog niet gelakt hebt? Is wel nóg langer prullen met de stickers maar dan kun je wel 2 verschillende topcoats gebruiken..  8 April 2013 om 4:58 uur

  Blijft een leuke combinatie!


  Sanne_xxx

  9 April 2013 om 15:20 uur

  Leuk :) Heb er laatst mee in mijn handen gestaan,, toch maar niet gedaan.  9 April 2013 om 15:29 uur

  Ja dat zei mijn zusje ook! Ik vond dit al een gepriegel eigenlijk, maar de volgende keer ga ik het wel proberen denk ik.  9 April 2013 om 15:32 uur

  Waarom heb je toch niet gedaan?