E.L.F. – Fuchsia (1547) | Love Lacquer

DSCF1603

Alweer een tijdje geleden had ik een goodiebag met producten van E.L.F. gewonnen. Vandaag laat ik jullie de nagellak zien die ik had uitgekozen: Fuchsia!

DSCF1606

Het flesje zat in een kartonnen verpakking. Volgens mij worden alle producten van E.L.F. nooit ‘kaal’ verzonden, maar altijd netjes verpakt. Iets minder netjes: de vlek nagellak die je ziet op het flesje zat er al op toen ik hem ontving.

DSCF1613

Zoals je misschien wel weet (en anders wel had kunnen raden) staat E.L.F. voor Eyes Lips Face. De producten van het merk zijn enkel in hun webshop verkrijgbaar en zijn allesbehalve duur! De nagellak kost € 2,50 voor 10 ml en is verkrijgbaar in 60 kleuren.

De nagellak bevat een nieuwe formule waardoor de kleur volgens E.L.F. beter en langer blijft zitten. De kleurvaste formule zou chippen voorkomen en ervoor zorgen dat de nagels langdurig glanzen.

DSCF1614

In de nagellak zitten een aantal voedende bestanddelen welke je nagels een natuurlijke glans geven. Vitamine E zorgt voor sterkere, gezondere nagels. De formule bevat geen tolueen, formaldehyde en dibutylftalaat (DBP).

DSCF1616

De tekst op de achterkant van het doosje vind ik allesbehalve logisch. Informatie in het Engels en het Frans staan volgens mij een beetje door elkaar.. Maar goed, het gaat natuurlijk om de nagellak!

DSCF1610

Zoals ik al zei heet de kleur Fuchsia. Ik had een iets donkerdere kleur verwacht en als je naar de afbeelding hieronder kijkt zul je wellicht begrijpen waarom.

001

De kleur van de nagellak in de webshop is tegen paars aan, maar de kleur in het flesje dat ik heb gehad is toch echt meer roze.. In de reviews van de nagellak op de website lees ik vaker dat de kleuren in de webshop en in real life niet overeenkomen. Jammer!

Maar hoe ziet de kleur er dan wel uit? Nou, dat zie je op de volgende swatches! Ik heb een laagje Trind Base Coat en twee laagjes nagellak op mijn nagels. Alle foto’s zijn gemaakt in zonlicht, zonder flits.

DSCF1620

DSCF1621

DSCF1624

Mooi of niet? Ik was in ieder geval blij verrast door de kleur! De nagellak is snel droog en dekt in één laagje erg goed. Toch heb ik (uit gewoonte) nog een tweede laagje aangebracht, maar het verschil was echt nihil. Maar.. ik schrok: dezelfde dag nog waren de eerste chips al zichtbaar! Ik heb geen top coat aangebracht, dus misschien dat het daaraan ligt, maar toch stond ik een beetje versteld. Balen!

Wat betreft de formule: ik merk niet echt dat mijn nagels gezonder of sterker zijn door de nagellak. De langdurige glans die E.L.F. beloofde is daarentegen wel lang te zien op mijn nagels!

Heb jij weleens nagellak of een ander product van E.L.F. geprobeerd?

Posted on 21 April, 2013 in Uncategorized7 reacties  21 April 2013 om 10:01 uur

  Mooie kleur! Jammer dat er al zo snel chips kwamen.
  Ik heb zelf geen ervaring met ELF, ik koop liever W7 lakken voor dat geld :-)  21 April 2013 om 11:02 uur

  Mooi kleurtje, jammer dat hij zo snel chipt  21 April 2013 om 11:43 uur

  ik vind het toch geen verkeerd kleurtje :D  21 April 2013 om 15:02 uur

  Mooi kleurtje , jammer van de houdbaarheid :) x  22 April 2013 om 10:48 uur

  Die zijn inderdaad heel fijn!


  Accessory

  22 April 2013 om 13:46 uur

  Hele mooie kleur lak en een fijne prijs!


  Bo

  22 April 2013 om 14:59 uur

  Jammer dat die snel chipt, maar het is echt een leuk kleurtje!