Miss Etam Nails – 005 | Love Lacquer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valentijnsdag! Liefde en de kleur rood is vandaag overal en een rood lakje mag natuurlijk niet ontbreken!

Een winkel van Miss Etam loop ik niet snel binnen, maar soms loop je onverwacht tegen hele leuke dingen aan. Ik wist niet dat ze nagellak verkochten, totdat mijn beste vriendin me dit lakje liet zien!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het flesje bevat een leuke print en maar liefst 8 ml. nagellak! Ik ben leuke namen van Catrice gewend, maar dit lakje heeft alleen een nummer. De nagellak is verkrijgbaar in de winkels van Miss Etam en de lakjes zijn rond de drie euro (de exacte prijs kon ik niet vinden).

Kijk mee naar wat swatches! Op mijn pink en ringvinger draag ik twee laagjes en op mijn middel- en wijsvinger drie laagjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De nagellak is erg waterig. Je moet uitkijken dat er niet teveel lak op het kwastje blijft zitten om dikke hopen te voorkomen. Een dikke laag betekent namelijk lang wachten totdat de nagellak droog is.. Ook moet je niet te weinig gebruiken, omdat je anders de nagellak uitsmeert en hierdoor strepen veroorzaakt. Ik heb niet hele dikke laagjes gebruikt en de nagellak was snel droog!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De nagellak dekt redelijk. Bij twee laagjes (op mijn pink en ringvinger) zie je de witte tips van mijn nagels nog, maar bij drie laagjes (op mijn middel- en wijsvinger) niet meer. De lak blijft niet slecht zitten; na twee dagen is er alleen wat tip-wear (zonder top coat). De nagellak laat zich heel gemakkelijk verwijderen!

Weet jij nog meer kledingwinkels die (goede) nagellak verkoopt?

Posted on 14 February, 2013 in Uncategorized6 reacties  14 February 2013 om 10:08 uur

  Wat een mooi lakje wist helemaal niet dat Miss Etam nagellak verkocht.  14 February 2013 om 10:09 uur

  lief kleurtje :D  14 February 2013 om 13:16 uur

  Wat een mooi kleurtje! Ook ik was niet bekend met het feit dat Miss Etam nagellak verkocht!! Goede tip!  14 February 2013 om 14:25 uur

  Mooie kleur! Me likes!


  Bo

  14 February 2013 om 18:53 uur

  Ik wist ook niet dat Miss Etam lakjes verkocht, ziet er goed uit!  14 February 2013 om 19:11 uur

  Mooie kleur :) x